Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trick ze Spotifajem

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może większość go zna, ale ja znam go od kolegi xP Jak chcecie posłuchać jakiejś konkretnej piosenki na telefonie, to wystarczy dodać ją do nowej playlisty i z tej playlisty odpalać "Odtwarzanie losowe". Ot taki mały ficzer, może komuś się przyda ;)

Opublikowano

Nie lepiej pobrać zmodyfikowaną apkę?

O jakiej apce mówisz?

Opublikowano

Po co kombinować? Nie lepiej premium za 20 PLN kupić i cieszyć się muzyką w ekstremalnej jakości, bez reklam i bez tracenia czasu na jakieś zabawy z playlistami? 

5465845486.png

Opublikowano

Chodziło mi o apkę z tablet mode, dzięki której mam te same możliwości co na tabie.

@top jeżeli mam stały dostęp do internetu to nie widzę sensu kupywania premium. W sumie Spotify ma być za jakiś czas bardziej ograniczone, więc wtedy premium miałoby sens x)

@Valze

Opublikowano

Może większość go zna, ale ja znam go od kolegi xP Jak chcecie posłuchać jakiejś konkretnej piosenki na telefonie, to wystarczy dodać ją do nowej playlisty i z tej playlisty odpalać "Odtwarzanie losowe". Ot taki mały ficzer, może komuś się przyda ;)

Jakoś mi nie działają takie bajery. 

Opublikowano

pls premium 20 zł xDDDDD

no nawet ja tyle mam, a jestem tylko biednym polaczkiem 

ps Twój sposób nie działał nigdy, bo sam kiedyś tak chciałem zrobić 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Jakoś mi nie działają takie bajery. 

Na iPhonie działa ;-)

Opublikowano

Nie działa, czemu nas wszystkich okłamujesz? Nas biednych polaczków którzy nie mają 20 złoty na premium? ;///

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...