Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy świat Temples

Zoobaczymy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, jak już chyba wiecie - albo i nie, powstał nowy świat testowy "Tempest" jest tam wprowadzony tak jak i na Aldous nowy silnik i nowy interfejs, a ja wam pokażę jak zrobić postać na tym świecie! :)

Pamiętajcie, że za zrobienie tam postaci dostaje się bana (nie od razu) więc zróbcie nowe konto.

Krok 1.

Zrób nowe konto (postać na byle jakim świecie)

Krok 2.

Wejdź w konfigurację, moje postacie, nowa postać i przy wyborze świata naciśnij prawym na "Gefion" i teraz wybierz spośród kilku ustawień "Zbadaj Element (na google chrome)".

Krok 3.

Ustaw wszystko tak jak na obrazku

Mam nadzieję, że sobie poradzicie :)

Jakby ktoś chciał wiedzieć skąd wziąć nr. świata (w tym przypadku w14) to musicie wejść w ranking i policzyć, które miejsce zajmuje od góry dany świat.

Opublikowano

W tytule tematu masz "Temples".  W poście piszesz "Tempes". Świat nazywa się Tempest. Zamiast "Wybierz element" powinno być "Zbadaj element".

Ale przetestowałem i działa.

Opublikowano

W tytule tematu masz "Temples".  W poście piszesz "Tempes". Świat nazywa się Tempest. Zamiast "Wybierz element" powinno być "Zbadaj element".

Ale przetestowałem i działa.

Nie wiem czemu ale mam bardzo duży problem z zapamiętaniem nazwy tego świata, wczoraj jak próbowałem zrobić tam postać z 10 minut mi zajęło ogarnięcie, że nie działa dlatego, ponieważ wpisuje źle nazwę :D Dzięki za poprawę, już edytowałem.

Opublikowano

Ja mam komunikat ''Taki z ciebie haker''

Konto Atanish Quinan zostało zablokowane do 16:14 15.10.2015. Komentarz MG: Automatyczna blokada z powodu użycia frazy: Zakładanie konta hackiem (Tempest).

Opublikowano

Ja mam komunikat ''Taki z ciebie haker''

Konto Atanish Quinan zostało zablokowane do 16:14 15.10.2015. Komentarz MG: Automatyczna blokada z powodu użycia frazy: Zakładanie konta hackiem (Tempest).

Dzisiaj albo wczoraj usuneli postacie z tego świata i wprowadzili zabezpieczenie które sprawdza na jakim świecie robisz postać, jeżeli jest to świat tempest to leci ban na 3 dni.

Opublikowano

Mam rozumieć, że nowy silnik to przyszłość Margonem i będzie na wszystkich światach prędzej czy później, tak? W takim razie trzeba zrobić bota do tego.

Opublikowano

To to samo co Aldust, tylko każdy ma dostęp.

Wszystkie światy (nie prywatne) będą miały taki interfejs w przyszłości.

Zarządcy priwów będą mogli zdecydować.

Nie wprowadzaj w błąd, administracja nie wypowiedziała się na temat światów prywatnych (jeżeli jednak się wypowiedziała to bardzo przepraszam i poproszę o link do wypowiedzi).

Osobiście myślę, że wszystkie światy prywatne będą na nowym silniku (ja bym tak zrobił), a to dlatego, że gra musi się rozwijać, nie może stać w miejscu. Jeszcze się nie zdarzyło by wszystko wszystkim pasowało, zawsze coś będzie komuś przeszkadzać. A to za czasów najstarszego silnika gracze marudzili (nie dużo bo grało w tedy bardzo mało ludzi), że stary interfejs (jeszcze ten wyglądający jakby był zrobiony z drewna) był lepszy, a to nie pasowało (na aktualnym silniku (nie na tym z Tempest)), że e2 respi się w różnych miejsach. No, a teraz po marudzą na najnowszy silnik, który ma zostać wprowadzony - naturalna kolei rzeczy. Właśnie dla takich "marud" administracja zrobiła świat "Old Margonem", także nie krępujcie się tam macie stary silnik i żadnych zmian - idealnie, co nie? :)

Opublikowano

@Zoobaczymy

Administracja nie wypowiedziała się oficialnie.

Tylko zarządcy priwów zostali poinformowani, że będą musieli wybrać.

Wiem o tym, ponieważ opiekuję się Lootlogami na priwach,

Mam stały kontakt z kilkoma zarządcami.

@ALL

Jeśli kogoś wprowadziłem w błąd to przepraszam,

Napisałem to czego się dowiedziałem.

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...