Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WIDEORECENZJA] Dino Run DX

bartek3pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! Chciałbym wam przedstawić prostą grę 2D stylizowaną na retro czyli kochane piskele, która polega na uciekaniu dinozaurem przed apokalipsą. 

Chciałbym was zachęcić do zobaczenia tego filmu jak i kanału, bo jest to nowy kanał, a myślę, że mam na niego fajny pomysł. Montuję już od bardzo dawna, kiedyś również nagrywałem, a co do recenzji to wcześniej tylko pisałem. Kanał będzie zawierał głównie recenzje najnowszych gier, beta testy jak i sporadyczne odcinki. 

Zachęcam do zobaczenie, nie wymagam żadnych subów czy łapek, po prostu wejdźcie i zobaczcie, a może wam się spodoba i zostaniecie, bo lepiej mówi się jednak do tych kilku osób niż do nikogo :) .

Opublikowano

Ciekawie jest to nawet nagrane. Moim zdaniem robisz za dużo przerwy i często brzmi to jakbyś nie wiedział co mówisz, ale to jest kwestia wprawy w sumie to na początku słychać potem jest już dobrze, a za wideo dałbym 5/6 łap + na filmie i powodzenia w nagrywaniu dalej!

Opublikowano

Ciekawie jest to nawet nagrane. Moim zdaniem robisz za dużo przerwy i często brzmi to jakbyś nie wiedział co mówisz, ale to jest kwestia wprawy w sumie to na początku słychać potem jest już dobrze, a za wideo dałbym 5/6 łap + na filmie i powodzenia w nagrywaniu dalej!

Dziękuję za miłe słowa i masz rację trochę się zacinałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...