Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gtx 970 brak sygnału 0_o

Sokol1122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jestem szczęśliwym posiadaczem gtx 970. Cały czas wszystko ładnie działało, nie było żadnych problemów, jednak wczoraj gdy chciałem uruchomić komputer, to monitor pokazywał tylko komunikat ,,no signal" czyli tak, jakby w ogóle nie był podłączony. Kiedy restarty nie pomagały, odpiąłem pc od prądu, i po dociskałem trochę kartę, dodatkowo zauważyłem że trochę ,,latała" w magistrali pcie, więc dokręciłem mocniej śrubę mocującą i wszystko było git, po odpaleniu kompa obraz już był. Jednak gdy go wyłączyłem i po jakimś czasie znowu chciałem włączyć, problem powrócił. Nie jest to raczej wina kabla, na integrze wszystko działa. Co to może być?

EDIT

Dodam że na gtx po odpaleniu logo się ładnie świeci a wiatraczki spokojnie kręcą, czyli jak zawsze.

Opublikowano

Dziękować, na pci był malutki paproszek kurzu, po jego usunięciu karta wystartowała :D, jednak podczas odkręcania śrubki, zauważyłem że jest ona lekko wilgotna, od czego mogło to być?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...