Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Crash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam taki problem.

Kiedy włączam elobuddy i odpalam gre. Ekran ładowania wszystko spoko aż nagle po 10 minutach gry mam crasha.

Wiem że jest to dopiero beta, ale chce zapytać czy może ktoś też ma takie problemy i jak je naprawił.

PS: Używam skryptu MAC - Vayne.

Opublikowano

Siemka

Mam taki problem.

Kiedy włączam elobuddy i odpalam gre. Ekran ładowania wszystko spoko aż nagle po 10 minutach gry mam crasha.

Wiem że jest to dopiero beta, ale chce zapytać czy może ktoś też ma takie problemy i jak je naprawił.

Ty masz po 10 min, ja mam po 5 około, jak wbijam znowu do gry to pogram z 2 min i znowu crash

Opublikowano

Wystarczy wejsc na forum elobuddy i przycztać na czerwono jest napisane "EloBuddy currently I can't read at random points ingame. Use it at your own decision as it can reduce the gameplay fun. We are working on a fix, sorry for the inconvenience!"

Opublikowano

Wystarczy wejsc na forum elobuddy i przycztać na czerwono jest napisane "EloBuddy currently I can't read at random points ingame. Use it at your own decision as it can reduce the gameplay fun. We are working on a fix, sorry for the inconvenience!"

OK, dzięki ale innym jakoś nie crashuje się gra :( dlatego chciałem spytać.

Opublikowano

Mi ostatnio też nie cRASHOWAŁO a dziś wbijam i bang  wszystko pousuwałem porobiłem od nowa i nic wchodze na forum a tu napis  ludzka głupota nie zna granic jednak ;d

Opublikowano

Ten napis już widzę parę dni i od samego początku grałem na eb bez żadnych bugsplatów, czy crashy a dzisiaj się zaczęło. Zaraz po wbiciu 2 lvla zawiesza mi grę, zamykanie przez menadżer, ponownie wejście i znowu zwiecha

Opublikowano

Polecam nauczyć się czytać, na stronie eb piszę ci, że występują crashe... i nie polecają gry aktualnie na tym.

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Polecam nauczyć się czytać, na stronie eb piszę ci, że występują crashe... i nie polecają gry aktualnie na tym.

Serio? Szok

P.S aktualizacja była i już śmiga

Opublikowano

Hellsing wprowadził już update SDK, wystarczy odpalić na nowo EB. 2 normale bez crashy i jeden ranked :D

rankeda zagrałem na nowym skrypcie do ELISE od Fluxego i polecam ;)

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...