Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odwołanie dotyczące bana

Szymcik123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy ma ktoś jakieś pomysły dotyczące odwołania się od bana ? Co napisać bo było to przekonywujące ? Konto zbanowane zostało 8 miesięcy temu z powodu "wg nich" za cheaty. Słyszałem że ostatnio sporo osób dostało unbany bo zmieniali silnik, pomoże ktoś ? :)

Opublikowano

Witam. Czy ma ktoś jakieś pomysły dotyczące odwołania się od bana ? Co napisać bo było to przekonywujące ? Konto zbanowane zostało 8 miesięcy temu z powodu "wg nich" za cheaty. Słyszałem że ostatnio sporo osób dostało unbany bo zmieniali silnik, pomoże ktoś ? :)

nie, nie dostaniesz. Nic nie będzie przekonujące. Jak kupowałeś rpki za pomocą paypala to zrób chargeback i tyle.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Mój kolega także został zbanowany 8 miesięcy temu i w ubiegłą niedziele dostał wiadomość od Rito po 8 MIESIĄCACH, że konto zostanie odbanowane za 2 tygodnie, nie wydaje się to wam dziwne?

Opublikowano

Dziwne, moje konto zostało zbanowane też cos koło 30 stycznia z czity i od tamtego czasu gram na nowym bez niczego. Jak dotychczas zbanowane konto ma nałożonego bana, ale nic mi nei wiadomo o unbanie starego konta.

mogNI2J.jpg

Opublikowano

Mój kolega także został zbanowany 8 miesięcy temu i w ubiegłą niedziele dostał wiadomość od Rito po 8 MIESIĄCACH, że konto zostanie odbanowane za 2 tygodnie, nie wydaje się to wam dziwne?

Pokaż maila od riotu, albo wiadomość z supportu gdzie tak jest napisane. Po tym spamie wiadomościami od ubservice support nawet nie odpisuje w tej sprawie, tylko wysyła formułkę, że nie ma takiej opcji.

Opublikowano

To jest wiadomość, którą dostał mój znajomy:

Witaj, przywoływaczu!

Chcielibyśmy poinformować cię, iż na koncie creativ19 wykryto modyfikacje, które zwiększają pole widzenia (tzw. zoom hacking). Z tego powodu zawieszamy niniejsze konto na dwa tygodnie. Dalsze korzystanie z podobnych modyfikacji poskutkuje permanentnym zablokowaniem konta.

Uważamy, że wszyscy gracze powinni mieć równe szanse i pragniemy promować sportowe zachowanie. Prosimy pamiętać, że modyfikowanie klienta League of Legends jest sprzeczne z sekcją V

Warunków użytkowania: Zabronione jest używanie jakichkolwiek programów stron trzecich, włączając w to, lecz nie ograniczając do modów, hacków, cheatów, skryptów, botów i trainerów oraz programów automatycznych, które w jakikolwiek sposób wchodzą w interakcje z Oprogramowaniem, włączając w to, bez ograniczeń, jakiekolwiek programy stron trzecich, które przechwytują, emulują lub przekierowują jakąkolwiek komunikację między Oprogramowaniem a Riot Games, i wszelkich programów stron trzecich, które zbierają informacje o Grze, odczytując obszary pamięci wykorzystywane przez oprogramowanie do przechowywania informacji.

Pełny tekst Warunków użytkowania znajdziesz poniżej: http://eune.leagueoflegends.com/pl/legal/termsofuse

Opublikowano

No za zh były bany na 2 tygodnie, za drugim razem permy. Za programy typu bol, L# lecą permy bez żadnego cackania się w 2 tygodnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...