Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem fifa 16 Ultimate Team.

Naquu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem z fifą w trybie ultimate team. Gdy chcę zagrać mecz w sezonach i zaczynam wyszukiwać przeciwnika to nic się nie dzieje jest po prostu: "Wyszukiwanie przeciwnika.." i nic. Czekałem raz ponad 15 minut, wyłączam - włączam ponownie wyszukiwanie gracza i nic. Nie wiem o co chodzi ale nie mogę normalnie zagrać sezonów. Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Ogólnie wyszukiwanie trwa dosyć długo, serwery ea też tego nie ułatwiają bo działają słabo, ale może masz zablokowane porty albo coś innego blokuje połączenie ?

Opublikowano

Gram na PC. Zagrałem przed chwilą 2 mecze, ale nie zmienia to faktu, że wyszukiwanie na prawdę trwa długo.

Opublikowano

Znalazłem coś ciekawego w internecie.  Otóż ktoś napisał, aby sprawdzić czy strefa czasu w routerze/modemie jest dobrze ustawiona.

Jak napisałem niezrozumiale to:

I do have same problem mainly for online season. I decided to check again the setting in my modem. All the ports were opened that is 55 80 88 and so on. Then I noticed that the time MPCforum in my modem was not correct. I correct it , now has been able to play 5 consecutive match in online season. I hope that was the problem. Try to check yours.

5719814456868591400331.gif
Opublikowano

No ustawiłem tą strefę czasową w routerze niestety nic to nie pomogło. W godzinach wieczornych, dajmy na to od 22 nie ma szans, że mi znajdzie przeciwnika, z dwie godziny nawet mogę szukać - bezskutecznie niestety. :/

Opublikowano

A spróbuj tak: wejdź w zakładkę Ustawienia (w FIFA) > Ustawienia Online >  Ustawienia meczy (coś w tym stylu) > i tą opcję co tam będzie przestaw na Nie.

5719814456868591400331.gif
Opublikowano

Już to zrobiłem wcześniej, mam ustawione na "Nie". To jest coś takiego, że wykorzystuje mój adres IP do wyszukiwania przeciwników najbliżej mnie - coś w tym stylu. Myślałem, że to załatwi sprawę jednak jest to samo. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...