Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zestawami (kit).

krzychul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z kitem gdyż chcem aby np:kit mpcforum dostawał kilof wydajność 10 niez 10 pisze to tak i nic nie cyka mi

- 278 1 efficiency:7 fortune:5 Unbreaking:10

Opublikowano

działa wszystko bez enchantu ale gy wpisze tak jak powyżej np: - 278 1 efficiency:7 fortune:5 Unbreaking:10 czyli kilof wyd.7,szczęscie 5,niez.10

to zmienia mi na wyd.5,szczescie 3,niez.3 ale w essentials pozostaje tak czyli jakbym enchantował kilof na 30 lvl coś takiego

Opublikowano

działa wszystko bez enchantu ale gy wpisze tak jak powyżej np: - 278 1 efficiency:7 fortune:5 Unbreaking:10 czyli kilof wyd.7,szczęscie 5,niez.10

to zmienia mi na wyd.5,szczescie 3,niez.3 ale w essentials pozostaje tak czyli jakbym enchantował kilof na 30 lvl coś takiego

Poprzez essentials, możesz ustawiać enchant tylko na najwyżeszej liczbie dostępnej standardowo w grze.

Max. poziom enchantu fortune to 3, więc nie da się ustawić na 5.

Opublikowano

no to jak zrobić kit aby dostać ten kilof z fortune 5 a dajmy niez 10 wyd 7

p.s na dawny serwie zrobiłem tak tylko nwm co ja wtedy robiłem xD napewno skriptu nie bylo

Opublikowano

Poprzez essentials, możesz ustawiać enchant tylko na najwyżeszej liczbie dostępnej standardowo w grze.

Max. poziom enchantu fortune to 3, więc nie da się ustawić na 5.

Wcale, ze nie Szympek.

Zmień w pliku konfiguracyjnym essentials unsafe-enchantments: na true i enchanty powyżej standardowej wartości powinny działać w kitach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...