Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pluginu na przegrane godziny na serwerze + Top 10 + Baza mysql.

ThePolishThomas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie szukam pluginu na ilosc przegranych godzin na serwerze np: /czas (playername) i topke /czas top :) a takze zapis do bazy mysql :P (zebym strone mogl sb walnac xD) daje +  (widzialem gdzs tak temat ale niebylo bazy mysql do tamtego pluginu) OFERUJE 10 likeow! kto bogatemu zabroni :3

<p><span style="color:#ff0000;">//</span></p>

Opublikowano

Nie wiem czy znajdziesz taki plugin w internetach

polecam zgłosić się do programisty

tylko traf dobrze .. bo taki plugin może przy złym wykonaniu ssać zasoby robić memory leaki i lagować serwer ;/

tumblr_mvmbjq2EGs1s3ulybo1_500.gif

Jeśli to czytasz, znaczy to że się opierdalasz :)

Opublikowano

Nie wiem czy znajdziesz taki plugin w internetach

polecam zgłosić się do programisty

tylko traf dobrze .. bo taki plugin może przy złym wykonaniu ssać zasoby robić memory leaki i lagować serwer ;/

Ehchhh nabijasz sb tylko posty :P jak nikogo przez dluzszy czas nie znajde tu na forum do dania linka... to sb sam dodam baze do pluginu ktory tylko czas miezy :)xD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tutaj masz sam czas i sprawdzanie pojedynczego gracza: http://pastebin.com/y8NqENhY

do tego możesz sobie dorobić top10 + przepisać kod na YML żeby wgl nie lagowal a z MYSQL to musisz podpisać plugin skript pod bazę danych (możne jutro Ci pomogę bo dziś nie mam za bardzo czasu)

PS: pisane na szybko i nie sprawdzane

Opublikowano

Tutaj masz sam czas i sprawdzanie pojedynczego gracza: http://pastebin.com/y8NqENhY

do tego możesz sobie dorobić top10 + przepisać kod na YML żeby wgl nie lagowal a z MYSQL to musisz podpisać plugin skript pod bazę danych (możne jutro Ci pomogę bo dziś nie mam za bardzo czasu)

PS: pisane na szybko i nie sprawdzane

Dzieki ... like dostaniesz jak na PW napiszesz ... ale skript sb umie napisac ale mam problem z mysql w skript :) top 10 sb dorobie :) jak bedziecie chcieli pisac pw dam linka + strone :) (strone juz mam  ale nieznam nazw db....)

Opublikowano

podłącz plugin skript pod mysql w pliku config i gotowe lecz skript zapisuje trochę dziwnie dane ale jest to realne aby to zrobić gdyż mój kolega tego dokonał :) ja sam jeszcze tego nie ogarniam w 100% ale przysiądę przy tym :yay:

type: SQLite zmien na type: mySQL

a dodatkowo potrzeba plugin: SQLibrary

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...