Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Azir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym się Was zapytać czy jest może jakiś dobry skrypt na tą postać? ;)

@Edit

Ok, coś tam poszukałem i znalazłem pytanie tylko czy dobry ;)

Opublikowano

Narazie jeszcze w pełni nie działa przez błędy związane ze stosowaniem Orbwalkera za pomocą jego żołnierzy.

W dodatku Insec nie został jeszcze zaimplementowany do żadnego z tych skryptów, więc nawet jeśli nie występowałyby podczas używania skryptu dla Azira żadne tego typu problemy (czyli związane z samymi bibliotekami EloBuddy) to i tak nie byłby jeszcze nawet przyzwoity w grze rankingowej przez to, że Insec to już niestety podstawowa mechanika Azira, dzięki której można bez problemu pozbyć się np. ADC z drużyny przeciwnej i tym samym zapewnić sobie łatwą wygraną w kluczowych momentach gry.

Tak więc trzeba jeszcze poczekać około parę dni i dopiero potem sprawdzać jego efektywność, a tym bardziej na rankedach.

Opublikowano

Panie, najlepszy skrypt na vayne ledwo daje rade, a ty z Azirem wyjeżdżasz :D 
Tak jak kolega u góry powiedział, troche się naczekamy aż elobuddy będzie tak dobre jak L# ale jest na dobrej drodze

Opublikowano

Panie, najlepszy skrypt na vayne ledwo daje rade, a ty z Azirem wyjeżdżasz :D 

Tak jak kolega u góry powiedział, troche się naczekamy aż elobuddy będzie tak dobre jak L# ale jest na dobrej drodze

"Panie" wszystkiego trzeba próbować, ja używam i jak na razie lekkie błędy ale nie ma co wybrzydzać. Najlepszy skrypt do Vayne ledwo daje radę? Hmm.. Dlatego używam do Kalisty.

Opublikowano

@Rexx

Kalistą nie grałem bo jestem plebsem ale zbieram na nią hajs bo już setny raz widze że ktoś zachwala kaliste :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...