Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chciałbym się nauczyć hackować

MaTeOv2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nazywam się Mateusz jestem młodą osobą chętnie uczącą sie nowych i ciekawych rzeczy od dziecka chciałem być hakerem ale nigdy nie wiedziałem od czego zacząc czy znalazła by sie jakaś osoba która nauczyła by mnie techniki hackowania mój skype gigakoxu gg 42540146 mam nadzieję że znajdzie się osoba która nakierowała by mnie i opisała od czego mam zacząć pozdrawiam Mateusz

Opublikowano

Od wszystkiego, najlepiej opanować protokoły sieciowe, budowa działanie systemów linux, przynajmniej 2-3 języki programowania, podstawy baz danych i budowy stron internetowych od strony software , zagadnienia z bezpieczeństwem sieciowym ... dożo wymieniać a to i tak troszkę podałem. 

Najlepiej to zacząć od IQ wyższego niż  przeciętny człowiek, tak ze 120-130 powinno wystarczyć by tyle ogarnąć, przy mniejszym można się poczuć niestety debilem wśród mózgowców.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...