Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile fps ?

matizal777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gralem ostatnio w wota z 3 lata temu Postanowilem oblukac ile sie zmienilo :D Wiec napiszcie ile fps na tym uciagne i na wysokich ustawieniach Asus R556LB-XO153H

Z gory dzieki

Opublikowano

Ło panie, demon prędkości to to nie jest.  Procek średni, drewniany dysk, grafika już lepsza, chociaż i tak nawet nie średnia półka.

Może średnie przy w miarę ok ilości fps, co najwyżej wysokie. Tekstur HD bym nie pobierał. 

Dysk tylko 5400obr., więc słabiutko. Dołożenie/wymiana na SSD (jeśli masz możliwość 2 dysków) polepszyłaby wydajność lapka.

I tak sporo zależy od tego jak zasyfiony lapek, jak przez 3 lata nie robiłeś formata + zapchany dysk, to możesz mieć problemy.

Opublikowano

Wysokie, tekstury ultra, sweetfx 30fps-60fps

Na ultra nie ma opcji, 60 fps nawet patrząc się w ziemie nie będzie. Na GTX950 z lepszym prockiem, w pc a nie w lapku nie można liczyć na tyle fps na najwyższych. Sam mam 970 i czasem spadnie poniżej 60 klatek.

Opublikowano

W wocie liczy sie procesor z mocnym 1 rdzeniem, karta mało co robi, ja mam 60+ fps non stop na prawie full detalach(powylaczane jakies pierdoly ktore mnie wkurwiaja) na karcie hd6870

Opublikowano

W wocie liczy sie procesor z mocnym 1 rdzeniem, karta mało co robi, ja mam 60+ fps non stop na prawie full detalach(powylaczane jakies pierdoly ktore mnie wkurwiaja) na karcie hd6870

WoT jest grą w którym spore znaczenie ma procesor, ale nie porównuj integry do normalnej karty. Karta ma również spore znaczenie.

Opublikowano

Na ultra nie ma opcji, 60 fps nawet patrząc się w ziemie nie będzie. Na GTX950 z lepszym prockiem, w pc a nie w lapku nie można liczyć na tyle fps na najwyższych. Sam mam 970 i czasem spadnie poniżej 60 klatek.

tylko tekstury (rozdzielczosc) i beda wachania miedzy 30 a 60 fps :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...