Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do WR

Splinter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po bardzo długiej nieobecności nie tylko na mpcf ale także w większości gier, chciałem was podpytać jak wygląda obecna sytuacja z WR?

Czy jest sens gry na serwerach nowego dostawcy (ja grałem za czasów G1) dlatego nie wiem jak to wygląda teraz, a jeżeli nie jak wygląda sytuacja z gra na innych międzynarodowych wersjach WR bądź privach (Chciałbym normalnie pograć na trybach bg , ew cqc bez zfajdanego ISu).

I taki lekki offtop bo to nie ta zakładka, ale czy ktoś grał na japońcu bądź jeszcze gra i da sie tam śmigać bez VPN?

@Edit O co biega z Overclockingiem bo czytam widze i dziwi mnie to że za to jest ban, co on robi?  :D

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Ogólnie to nie opłaca się grać już w wr bo admini na kase lecą ,ale jeżeli lubisz wydawać w gry to polecam zagrać.Ja gram mimo laggów

Za ovc jest ban,ponieważ jak podkręcisz processor to jesteś szybszy w grze, szybciej strzelasz,biegasz i przeładowujesz

Opublikowano

Właśnie nie należe do graczy którzy lubią wywalać miliony dolorez na gry, kiedyś grałem na WR Japańcu i uwielbiałem to że wszystko co dobre było dostępne za friko (między innymi AW50F, tylko neo + vpn + pakiety do japonii były równe takiemu pingowi że sie zesrać mozna było.
Widze że dział z hackami usunięty, nie ma już tu cziterów?  :lenny: 
Po samym fakcie że taki exploit istnieje na tym WR to prawdopodobnie "naszego" sobie odpuszcze

Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Właśnie nie należe do graczy którzy lubią wywalać miliony dolorez na gry, kiedyś grałem na WR Japańcu i uwielbiałem to że wszystko co dobre było dostępne za friko (między innymi AW50F, tylko neo + vpn + pakiety do japonii były równe takiemu pingowi że sie zesrać mozna było.

Widze że dział z hackami usunięty, nie ma już tu cziterów?  :lenny: 

Po samym fakcie że taki exploit istnieje na tym WR to prawdopodobnie "naszego" sobie odpuszcze

Jest owiele więcej cziterów,ponieważ teraz antycheat jest taki słaby ,że banująpo 3 miesiącach

Opublikowano

No to dosyć ciekawie, nie sądziłem że ta gra mogła tak upaść nisko, ale zobaczyłem ze przejął ich Nexon, więc w sumie nawet sie już nie dziwie. Może ktoś jeszcze podpowiedzieć jakiś serwer warty zagrania nie zawiewający pustką?

Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

No to dosyć ciekawie, nie sądziłem że ta gra mogła tak upaść nisko, ale zobaczyłem ze przejął ich Nexon, więc w sumie nawet sie już nie dziwie. Może ktoś jeszcze podpowiedzieć jakiś serwer warty zagrania nie zawiewający pustką?

W sumie to już taki nie istnieje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...