Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić za 700 golda?

Nato1209

Co kupic?  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co kupic?

• 4 Areny 1 pakiet
    • 7 pakietów
    • Przygoda Naxxramas Rewir Zarazy
    • Przygoda Czarna Góra Otchłań Czarnej góry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zależy od Ciebie...

Jeśli jesteś początkującym, nie masz kart to areny, a jak nie potrafisz ich grać to kupuj pakiety.

Jak masz już dużo kart to kupuj przygody. Którą najpierw też zależy od Ciebie, które karty są Ci bardziej potrzebne...

Od siebie mogę tylko dodać, że naxxramas przydaje się do większej ilości decków.

giphy.gif

Opublikowano

Bierz 2 winga Naxxramas, jak nie masz czym grać to farm na 20 randze jakimś FaceBiedą .aka FaceHunter w wersji Bieda jak sama nazwa wskazuję. Nie rób tego błędu co ja, to jak z papierosami, kupisz arene, zrobisz 2/3 i zaraz chcesz kolejną i znowu zrobisz ch...y wynik i będzie płacz, że jednak lepiej byłoby kupić skrzydło. Nie słuchaj tego wyżej, on nie wie jak ta gra uzależnia od grania Aren albo kupowania boosterów... Już dawno całe Naxx i połowe BRM bym miał gdyby nie te Areny. 

518831445005751729602.png

Opublikowano

kupiłem 4 pakiety i 1 arene na której zrobiłem wynik 7-3 moj 2 raz

No to jak tak ładnie Ci idą areny, to je graj, mi niestety ostatnio coś "opadł" (hehe) skill to się wstrzymam z arenami na jakiś czas :). Tylko nie przesadź, bo warto mieć przynajmniej 4 wingi naxxramas.

Opublikowano

Taki offtopic ale mam pytanie.  @GunZ1313 jak jest z tymi przygodami? Jak kupię przygode to odrazu mam wszystkie te do zrobienia czy musze każdy ten "challenge" czy co to tam jest kupować?

Przygody dzieli się na skrzydła.

Jeżeli kupisz całą przygodę to masz wszystkie skrzydła odblokowane do wykonania.

Nie wiem co masz na myśli przez mówienie Challange (prawdopodobnie "Wyzwania Klasowe") - chodzi w nich o to, że możesz dostać specjalne karty do danej klasy, na każde skrzydło przypadają inne klasy (logiczne ;D). Dla przykładu żeby zrobić sobie Secret Paladyna trzeba mieć sekret Pomsta (Avenge) który jest za wyzwanie klasowe z 5 skrzydła Naxxramas. 

Opublikowano

Przygody dzieli się na skrzydła.

Jeżeli kupisz całą przygodę to masz wszystkie skrzydła odblokowane do wykonania.

Nie wiem co masz na myśli przez mówienie Challange (prawdopodobnie "Wyzwania Klasowe") - chodzi w nich o to, że możesz dostać specjalne karty do danej klasy, na każde skrzydło przypadają inne klasy (logiczne ;D). Dla przykładu żeby zrobić sobie Secret Paladyna trzeba mieć sekret Pomsta (Avenge) który jest za wyzwanie klasowe z 5 skrzydła Naxxramas. 

Ahaaaaa :D Dzięki za pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...