Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rozdzielczością.

SlavesCity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z rozdzielczością w fifie.

Tak wygląda fifa: s5v1xt.jpg

Co zrobić, żeby nie mieć tych pasków obok?

Rozdzielczość w fifie mam ustawioną 1280x720 a rozdzielczość monitora mam 1920x1080

Ustawienia na wyższą rozdzielczość w fifie nic nie dało.

Ciekawostka. Gdy zmniejszę okienko nie mam pasków, lecz gdy wezmę na pełny ekran to mam.

24e2iky.png

6sw4et.png

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Tak się dzieje zazwyczaj gdy minimalizujesz FIFE. Jeśli masz odpaloną (a z tego co widzę po SS to masz) grę w oknie to tak się może niekiedy pojawiać.

Jeśli grasz na pełnym ekranie, to po włączeniu gry nic nie rób. Nie klikaj na pulpit, nie przełączaj innych programów, nie wyłączaj okna startowego FIFY itp. Daj się jej spokojnie włączyć. To powinno odpalić Ci grę bez paska na górze, bez paska zadań i bez czarnych po bokach.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Tak się dzieje zazwyczaj gdy minimalizujesz FIFE. Jeśli masz odpaloną (a z tego co widzę po SS to masz) grę w oknie to tak się może niekiedy pojawiać.

Jeśli grasz na pełnym ekranie, to po włączeniu gry nic nie rób. Nie klikaj na pulpit, nie przełączaj innych programów, nie wyłączaj okna startowego FIFY itp. Daj się jej spokojnie włączyć. To powinno odpalić Ci grę bez paska na górze, bez paska zadań i bez czarnych po bokach.

Nie za szczególnie dobra grafika na tym pełnym ekranie, ale jest bez pasków. Dzięki :)

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...