Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy idzie ugrać Jaycem na top/mid?

techl4nd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich, mam do was takie pytanie czy idzie jeszcze ugrać mida/topa jaycem?

Ogólnie to chodzi o niskie ligi gdyż zaczynam od nowa gre a podobała mi się ta postać i kiedys była bardzo grywana.

Za wszystkie fajne odpowiedzi wynagradzam, pozdrawiam i dziękuję!

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Na niskich ligach ( poniżej p3 ) da radę wszystkim ugrać. Da, da, fajna postać dobry dmg, ale trochę słaba jak enemy carry stoi za tankami, a ci są z kolei ogarnięci.

Opublikowano

Nie słuchaj sie gadania "na niższych/wyższych ligach".
Umiesz czymś grać? Ugrasz na każdym poziomie :)
Masteruj go, a gwarantuje Ci że wszędzie nim dasz rade.

xSzfbPQ.gif

Opublikowano

Ostatnimi czasy wlasnie gram nim ciagle na midzie (moim zdaniem na topie jest slaby). Mam platyne i miażdze wszystko na midzie, jak sie go ogarnie to przeciwnicy nie wiedzą co sie z nimi dzieje w lane phase. Prawie zawsze w early wychodze ze statami ~3-0 i zoutfarmiony enemy mid, tylko potem sie zaczynaja schody bo nie da sie tak latwo dojsc do carry przeciwnika i jedyne co moge robic to połkować i czekac na dobry moment. Ale wystarczy wykorzystac jego mocny DMG w early (zreszta on w kazdej fazie ma dobry DMG) i jego dobre ganki i ciagle roamowac. A na niskim poziomie to nawet latwo doskoczysz sobie do przeciwnego ADC z Q na melee Jaycie, wiec polecam goraco

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Na midzie bardzo silny, przy udanym early potrafi bardzo mocno snowballować mid game. Na topie nie polecam nim grać, bo ciężej wygrać.

Opublikowano

Na soloq każdą postacią da się coś ugrać. W grze jak spotykam kogoś kto gra champem poza metą to zazwyczaj "karuje" gierki, tak więc jeżeli postać Ci się podoba to nią graj.

Ja osobiście bardzo lubie grać Jaxem, który ma ciężko w early game i nie jest grany w aktualnej mecie. Jeżeli podoba Ci się Jayce, to nim graj, a po czasie może zdziałasz nim cuda;>

beznazwy2sj.jpg

screLy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...