Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Sona

ŻyjAndrzeju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skin to tylko pentakill i dj sona, w czym lepsza dj sona - świetny splashart, super wygląda w grze, 3 motywy ma, daje muzyke Twojemu zespołowi, etc. Uwielbiam ten skin. :)

­VeIMQWU.png

Opublikowano

DJ Sona jest najlepszym skinem, zmienione animacje, dźwięki, ładny splash art. Jeżeli chcesz inny, to Arcade, ponieważ również ma zmienione dźwięki oraz animacje. Zależy od gry, jeżeli brakuje tanka w Twoim teamie, to buduje się bardziej pod supporta (armor, mr), jak widzisz, że rozgrywka jest łatwa, to możesz bardziej pod AP. Przynajmniej kiedyś tak robiłam, teraz nie wiem, gdyż dawno nią nie grałam, są lepsze supporty :p

Opublikowano

Imo z dostępnych Dj>Arcade>guqin>pentakill

Dj sona, ultimatka, świetne animacje efekty muzyka splash no cud malina.

Arcade niegdyś najlepsza, dalej trzyma poziom, bardzo ładny wygląd modelu skilli i splash, dodatkowo zmienione nieco emotki.

guqin postać ładna a instrument syf :_:

pentakill cała wygląda jak gówno poza splashem (coś jak hamburgery w reklamie i po kupieniu.)

Opublikowano

DJ lub Arcade :)

Co do builda polecam masteriesy 0/9/21 i taką kombinacje runek : http://scr.hu/0jqr/cp2b0. Z takim zestawieniem przeciwny adc będzie dostawał więcej dmg (nie zapomnij o stackowaniu pasywy w bazie :3). Można się spokojne pod offensive lub defensive składać :)

Co do runek pobawiłabym się jeszcze z cd lub większą ilością mana regen :)

rKsll1y.gif

I NIE POWIEM CI KIM JESTEŚ
SAM NAJWIĘCEJ WIESZ O SOBIE
TY SAM WIESZ CO MASZ W GŁOWIE
CHODŹ OCENIANIE JEST W MODZIE

Opublikowano

Jeżeli cena nie gra roli, to nie ma się co zastanawiać - DJ.

- 3 wersje skina

- muzyka

- ładny splash i wygląd w grze

Sona to support pod AP - kupujesz core itemki na supporta i reszta full ap, choć ja ją lubię zrobić nieco tankowatą (pod gauntleta, co jest dość dziwną, ale praktyczną opcją). Dla zabawy fajnie pograć nią nawet na midzie, typowo pod AP carry. Nie sprawdza się najgorzej.

c:

Opublikowano

Arcade Sona, albo DJ Sona. - według mnie najlepsze do niej.

Bierzemy ją pod supporta, ale nie zapominaj o Zmorze Licza, która też dużo daje. Sona z "q" jest strasznie mocna, plus pasywka to już w ogóle bajka, niekiedy potrafi zjechać połowe hp przeciwnika. Warto złożyć jakiś dobry item pod Ap.

Opublikowano

Ja mam Muse Sona, świetny skin, ludzie mówią, że pierwszy raz go widzą ;o Niestety trudno go dostać. Na drugim miejscu, i na pewno go kupię, to dj sona (zazdro o tych, którzy ją mają)

janna_by_xlittlex-d8cqbj4.png

~ Janna, the Storm's Fury

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...