Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

E mail do Gameforge

kryczu5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym się zapytać czy ktoś z was kiedykolwiek pisał e mail prosto do firmy Gameforge i próbował się odwoływać się w ten sposób od blokady?? I jeśli tak to z jaką odpowiedzią się spotkał? Chodzi mi tu o bana perma.

Bez nazwy.png

Opublikowano

Zależy jeszcze za co masz bana, cheaty?

Wybrnięcie z cheatów to marny pomysł, opisz dokładną sytuacje na e-mail i czekaj na odpowiedź, raczej nikt Ci nie odpowie jaka może być reakcja. ;)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

No czity czity :p Co do pytania o reakcje, chciałem się dowiedzieć czy właśnie ktoś pisał do nich w takiej sprawie jak moja i co mu odpowiedzieli :)

Bez nazwy.png

Opublikowano

Daj sobie spokoj. 

Osobiscie nie pisalem , ale nikt nie zrobi wyjątku specjalnie dla Ciebie , tylko z tego wzgledu ze pisales do GF'u.

-.-

Edit: @down

" A moze da?" 

A moze k***a raczej nie da ? Weź sie zastanow ... gracz to zarobek ? Jeden gracz to dla nich tyle co gowno. 

Tym bardziej taki co woli wł haxy zamiast kupic wspomagacz z IS'u ;)

A proboj , jak stanie sie cud to udokumentuj to na forum. Pozdrawiam. 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Właśnie nie lubię takich odpowiedzi typu: osobiście nie robiłem czegoś takiego a się wypowiem bo ja wiem że ci to nic nie da. A może da? Jest do dość męczące i można zobaczyć takie odpowiedzi w wielu wątkach. Dobra damy temu spokój tę jedną część wątku zakończmy, teraz poproszę odpowiedzi osób które to robiły, no chyba że takich nie ma, w takim razie będzie to temat do zamknięcia.

Pozdrawiam! :)

PS: Dodam jesczę że dla nich takie konto to nie milionowe straty. Dla nich gracz to zarobek, więc nigdy nic nie wiadomo.

Edit:

Po co sie odrazu pultac i przeklinac, nie prosiłem o to. A co do twojej odpowiedzi znam ludzi co co tydzien wkładają w te grę spore pieniądze. A moze ja należę do takich ??

Bez nazwy.png

Opublikowano

Na supporcie jak np. odwoła cię pierwsza osoba i napiszesz ponownie to wiadomość przechodzi do osoby z wyższą rangą

Ja tak się odwołałem kilka razy ( każdy mówił mi że nie ) a pózniej jakoś ub. dostałem ( fakt że czekałem ponad 2 tygodnie + odrazu ci mówię że za cheaty nie dostaniesz ub. )

Opublikowano

Jeżeli chodzi o cheaty (chyba najwyższy wymiar kary) to nie masz co liczyć na ub. Wiadomo spróbować zawsze można ale raczej masz nikłe szanse.

Opublikowano

Kiedyś nie równa się z dziś :)

No stary.. myślisz że gf zmienia zasady dotyczące ub na kontach które dostały bana za hacki?

Nigdy w życiu tak nie było i nie będzie.. nie po to wprowadzali te nowe niby zabezpieczenia które nic nie dały żeby zmieniać sobie od tak zasady "bo kiedyś było inaczej xdddd"

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Gdy napiszesz prosto do GF to przekierują Cię na support kraju z którego pochodzisz.

Czyli wyjdzie ci na to samo tyle ze więcej bedziesz czekaj na odrzucenie prośby o ub.

Opublikowano

Niestety musieliśmy zablokować konto michalwiniecki z powodu naruszenia obowiązujących zasad. Powód blokady to:

Uzywanie niedozwolonego oprogramowania, XXX [s23], wykluczenie z oferty gry

Konto pozostanie zablokowane do: Na stałe.

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące tej blokady, nasz Zespół z przyjemnością na nie odpowie. Możesz się z nimi skontaktować tutaj support.metin2.pl.

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące płatności lub blokady za płatności, możesz je zadać tutaj billing.gameforge.com/index.php?lang=en.

Więcej informacji o grze, obowiązujących zasadach i obsłudze klienta możesz znaleźć na naszej oficjalnej stronie www.metin2.pl.

Odpowiedź od: PROBUMI   2015-04-27 17:08:13       Witaj xxx, 

Po zapoznaniu się z Twoim odwołaniem oraz ze zgromadzonymi dowodami postanawiam utrzymać bana w mocy. Przypominam jednocześnie iż decyzja SGM, w przypadku nadania bana przez GM, jest ostateczna i nie przysługuje Ci 

to był ban jak i na wiele innych kont,zawsze od gm'a   ale w koncu udalo mi sie odbanowac konta na emailu.Ale nie powiem raczej jak bo za duzo ludzi by tak probowało.I  w końcu jakbym z nowu dostal bana to juz by mi by nie dali ub tak jak z historyjkami ze ktos sie wlamal na konto,to brat gral itd itd  mysle,ze jak ktos chce wiecej sie dowiedziec na ten temat co i jak itd itd jak sobie z tym radzic to zapraszam na pw.Ale raczej z ogarnietymi ludzmi.Za spamowanie nie bd odpisywał

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...