Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Redakcja CS'a v2

Kokoszka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Założyłem temat, lecz został on zamknięty bez żadnego uprzedzenia przez moderatora czy coś, trochę szkoda :/ http://www.mpcforum.pl/topic/1469356-redakcja-csa/

Poczekałem ten tydzień, a w redakcji dalej syf, mimo, że jakiś lider czy ktoś pisał, że to się zmieni.

10 redaktorów + 3 opiekunów - http://www.mpcforum.pl/topic/1400207-aktualna-lista-redaktor%C3%B3w/nie wiem czy aktualizujecie tą listę, czy co.

Połowa tam pewnie nawet artykułu nie napisała, a niektóre osoby mają prawie 10 rang, na c**j im tyle, skoro logiczne, że nie będą wyrabiać.

Owszem, CS to dosyć duży dział, ale nie na tylu redaktorów, tylu to nawet w Metinie czy Minecrafcie nie ma, podczas gdy te gry są popularniejsze na tym forum.

Zbliża się major, a tematu dalej nie ma o tym, żadnej dyskusji, nic na zasadzie jakiegoś typera, a to byłby dobry pomysł.

0 info o mistrzostwach świata, pewnie dlatego, że nikt z wirtus pro w składzie nie jest.

0 info na temat jutrzejszego turnieju, a co najlepsze, to polaczki grają, jak przegrają to tematu też nie założycie, racja?

Nie mówię o tworzeniu newsów na temat jakiś małych turniejów, gdzie pula nie przekracza 10k.

Nie wkładacie do tego działu nic, 0 pomysłów, tylko jakieś newsy, czasem z opóźnieniem i to nawet nie te najważniejsze.

Wystarczy wyjebać połowę lub 2/3 osób z tej redakcji i zostawić tylko 5/7 - średnio 1 artykuł na tydzień, na hltv zawsze coś się pojawi.

To na tyle, proszę o nie zamykanie tematu bez wcześniejszego postu i sensownego argumentu.

­

Opublikowano

Gra jest bardzo popularna i trzeba wyrabiać z nowymi newsami dlaczego to redakcja olewa i lider nic nie robi? jak nie wyrabiają z prostymi newsami to out. 

Opublikowano

­

Nie wiem, jak to wygląda od środka, ale może pozwolić jej na reorganizację? Masz pomysł, może powinieneś do niej aplikować, @Kokoszka.?

"Poczekałem ten tydzień, a w redakcji dalej syf, mimo, że jakiś lider czy ktoś pisał, że to się zmieni."

Za, wyje*ać tych co nic tam nie robią, zostawić 2/3, co mają chociaż te 5 news'ów.

tenor.gif

Opublikowano

Wystarczy wyjebać połowę lub 2/3 osób z tej redakcji i zostawić tylko 5/7 - średnio 1 artykuł na tydzień, na hltv zawsze coś się pojawi.

Rozumiem, że to jest ta sugestia, bo reszta treści tematu ma bardziej charakter skargi.

Co do redakcji - pracujemy nad nią.

Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Na razie odrzucam.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...