Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System osiągnięć - TeamSpeak3.

K-Scripts

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od dziś zacząłem pisać system osiągnięć pod teamspeaka, co byście chcieli tam zobaczyć?

Aktualnie mam:

- osiągnięcia odnosnie ilości połączeń,

- osiągnięcia odnośnie spędzonego czasu.

Opublikowano

Te sztuczne nabijanie aktywności itp, mam nadzieje że dodałeś chociaż małe wyjątki co do spędzonego czasu żeby to nie działało na zasadzie "pustego usera na kanałach"

Tak, o to się nie martw, jeżeli jesteś afk, to czas nie jest liczony.

Opublikowano

Oprócz afk powinno być także wyciszone mikro/słuchawki. Albo chociaż że jeżeli przez 15min nie napiszesz wiadomości/nie odezwiesz to przestało liczyć

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

@KlassKai..

User:

Może Też Ilość Czasu AWAY :)

Admin:

Ilość Nadanych Rang

Najlepszy Admin w ​Dniu/Tygodniu/Miesiącu

Ilość Obsłużonych osób na kanale LiveHelp  (Marzenia)

...​

­

Opublikowano

Zio_mek Adams i KlassKai.. by umieli to zrobić tylko było by trochę błędów. ale chętnie gdyby to dodali do m-bota premium ;)

Jakich błędów? :P nie ma mowy o takim czymś ;) Jeszcze zrobimy wyświetlanie statystyk adminów na stronie internetowej.

Opublikowano

To chętnie to zobaczę ale znam taki ts3 na którym tak jest (eqipa)

Jest, jest ale to nic nie zmienia. Wszystko co znajduje się w internecie jest poczęte od czegoś dosłownie wszystko praktycznie od czegoś samego i widzisz? 

Jednak każdy dodał coś od siebie co czyni to innym.

Dodatkowo każdy kod rózni się od innego.

Opublikowano

Jest, jest ale to nic nie zmienia. Wszystko co znajduje się w internecie jest poczęte od czegoś dosłownie wszystko praktycznie od czegoś samego i widzisz? 

Jednak każdy dodał coś od siebie co czyni to innym.

Dodatkowo każdy kod rózni się od innego.

Masz Rację KlassKai.. 

i jeszcze do statystyk ts3 możesz dodać punktacje

na zasadzie: Livehelp - 3pkt Registerka - 1,5pkt Nadana Ranga - 1pkt i jeszcze taki pomysł jeżeli administrator nie uzyska np: 100pkt na tydzień otrzymuje rangę warn1, warn2

­

Opublikowano

Masz Rację KlassKai.. 

na zasadzie: Livehelp - 3pkt Registerka - 1,5pkt Nadana Ranga - 1pkt i jeszcze taki pomysł jeżeli administrator nie uzyska np: 100pkt na tydzień otrzymuje rangę warn1, warn2

­

Bardzo głupio myślisz.. jeżeli ludzie nie będą wchodzić na centrum to każdy admin ma dostać warna?

Opublikowano

Masz Rację KlassKai.. 

­

Bardzo głupio myślisz.. jeżeli ludzie nie będą wchodzić na centrum to każdy admin ma dostać warna?

Hmm tak jak @Zio_mek ;p 

Nagle przez 1miesiac wejdzie z 50os na centrum pomocy kazdy ma za to zaplacic warnem ?:D

Opublikowano

Hmm tak jak @Zio_mek ;p 

Nagle przez 1miesiac wejdzie z 50os na centrum pomocy kazdy ma za to zaplacic warnem ? :D

Znaczy nie koniecznie, ja mam na to rozwiązanie :)

A system punktowy jest bezsensowny :)

Opublikowano

Znaczy nie koniecznie, ja mam na to rozwiązanie :)

A system punktowy jest bezsensowny :)

Jak ten cały bot xD.

Dasz radę dopisać do tego status twoich idiotycznych pomysłów? xD

@topic.

funkcja kto ile razy wszedł na dany kanał, mam nadzieję, że masz na to rozwiązanie? xD

PS. Nie warnujcie nie moje konto xD

Opublikowano

Jak ten cały bot xD.

Dasz radę dopisać do tego status twoich idiotycznych pomysłów? xD

@topic.

funkcja kto ile razy wszedł na dany kanał, mam nadzieję, że masz na to rozwiązanie? xD

PS. Nie warnujcie nie moje konto xD

Zabawne, jak Twój cały post. Tak rozwiązanie jest..

Opublikowano

Administrator który będzie przez 3 miesiące jednym z najlepszych administratorów będzie miał większe szanse na uzyskanie większej rangi :D

Osiągnięcie słuchacz: Osoba, która będzie siedziała bardzo długo na kanale gdzie gra muzyka (oprócz poczekalni) dostanie range ★Osiągnięcie: słuchacz

Osiągnięcie afkacz: osoba, która znajduje się na kanale AFK przez 1/4 swojego całego czasu na serwerze dostanie range ★Osiągnięcia: Afkacz

Jeżeli zdobędzie osiągnięcie to robi taki ala pasek ładowania czyli np.. dodaje: Ranga 25% (obrazek 25) 2 sekundy.. Zabiera range 25%.. 2 sekundy daje range 50%.. 2 sekundy. zabiera range 50%.. 2 sekundy.. dodaje range 75%.. 2 sekundy.. zabiera range 75%.. dodaje range 100%.. 2 sekundy.. zabiera range 100%.. 2sekundy dostaje range ★Osiągnięcie: NazwaOsiągnięcia i zostaje do niego wysłana wiadomość w stylu: Gratulujemy ! Otrzymałeś rangę ★Osiągnięcie: Słuchacz (nowa linijka) Widzimy, że lubisz słuchać naszego radia, kontynuuj, a jeżeli usłyszysz błędy dot. bot'a który puszcza muzyke zgłoś to do administracji. Dziękujemy, i życzymy miłego dnia !

Osiągnięcie Bywalec: Osoba, która będzie miała powyżej 500 połączeń które będą trwały około 30minut

To wszystko odemnie :D

Nie mam dzisiaj głowy do pisania dlatego to wszystko tak machnięte na odpi**dol :D

39176181481288500324.png

Opublikowano

Administrator który będzie przez 3 miesiące jednym z najlepszych administratorów będzie miał większe szanse na uzyskanie większej rangi :D

Osiągnięcie słuchacz: Osoba, która będzie siedziała bardzo długo na kanale gdzie gra muzyka (oprócz poczekalni) dostanie range ★Osiągnięcie: słuchacz

Osiągnięcie afkacz: osoba, która znajduje się na kanale AFK przez 1/4 swojego całego czasu na serwerze dostanie range ★Osiągnięcia: Afkacz

Jeżeli zdobędzie osiągnięcie to robi taki ala pasek ładowania czyli np.. dodaje: Ranga 25% (obrazek 25) 2 sekundy.. Zabiera range 25%.. 2 sekundy daje range 50%.. 2 sekundy. zabiera range 50%.. 2 sekundy.. dodaje range 75%.. 2 sekundy.. zabiera range 75%.. dodaje range 100%.. 2 sekundy.. zabiera range 100%.. 2sekundy dostaje range ★Osiągnięcie: NazwaOsiągnięcia i zostaje do niego wysłana wiadomość w stylu: Gratulujemy ! Otrzymałeś rangę ★Osiągnięcie: Słuchacz (nowa linijka) Widzimy, że lubisz słuchać naszego radia, kontynuuj, a jeżeli usłyszysz błędy dot. bot'a który puszcza muzyke zgłoś to do administracji. Dziękujemy, i życzymy miłego dnia !

Osiągnięcie Bywalec: Osoba, która będzie miała powyżej 500 połączeń które będą trwały około 30minut

To wszystko odemnie :D

Nie mam dzisiaj głowy do pisania dlatego to wszystko tak machnięte na odpi**dol :D

Dobrze, oby więcej takich pomysłów.

Opublikowano

Punktacja jest dobra na większych serwerów jak online

Punkty to jest totalny bezsens. Ocenianie administracji pod względem punktacji to też totalny bezsens. Lepsze by było by zestawienie na wykresie liczby ludzi którzy odwiedzili centrum pomocy i odpowiednie przedstawienie ile razy był ten admin na centrum a ile ten. Łatwo można by okiem zobaczyć który admin się stara a który jest gościem na centrum pomocy :> 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...