Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd w zapisie trade link

Dudnes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam skrypt jackpota wersjia v6 csgowar. Wszystko działa prawidłowo, jednak mam problem z chatem, który kompletnie nie odbiera + zapis trade link. Po zapisaniu tradelink w mysettings i odświeżeniu strony link znika. Szukałem w internecie poprawki, fixy i żaden nie pomógł. Może ktoś z was uporał się z owym błędem? bez dodania tradelinka nie mogę wysłać depozytu do bota. Nie wiem jakim cudem ale moje konto jakoś się zapisało i mogę wysyłać oferty. Bot akceptuje skiny i wygraną też oddaje, jednak inne osoby nie mogą już zapisać swojego tradelinka, bot pod mongodb.

Opublikowano

Witam, posiadam skrypt jackpota wersjia v6 csgowar. Wszystko działa prawidłowo, jednak mam problem z chatem, który kompletnie nie odbiera + zapis trade link. Po zapisaniu tradelink w mysettings i odświeżeniu strony link znika. Szukałem w internecie poprawki, fixy i żaden nie pomógł. Może ktoś z was uporał się z owym błędem? bez dodania tradelinka nie mogę wysłać depozytu do bota. Nie wiem jakim cudem ale moje konto jakoś się zapisało i mogę wysyłać oferty. Bot akceptuje skiny i wygraną też oddaje, jednak inne osoby nie mogą już zapisać swojego tradelinka, bot pod mongodb.

Jezu, weź się nie baw w jackpoty skoro nie umiesz, od jakoś tygodnia, połowa tematów w tym dziale to tematy typu "MÓJ JACKPOT NIE DZIAŁA HELP????!!!11111" Jak chcesz postawić jackpota, to najpierw naucz się jezyków, a nie bierzesz gotowce z neta. Taki mój temat pozdro.

@AntyWarn

Mi pomogło wylogowanie się i zalogowanie ponownie

Opublikowano

Lepszą bazę danych załóż...

VEJKBri.gif

I'm doing what he wants because I can!

:yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay:

NIE PRZEBACZAM! - NIE ZAPOMINAM!

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...