Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja na temat serwerow

basicme2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dla was taka mala dyskusje co myslicie o serwerach EU i Amerykanskich?

Czym sie roznia?Osobiscie nie gram na serwerach EU od roku z powodu niskiej jakosci graczy:

-Nie umieja angielskiego, ruskie pisza po rusku.

-Maja w dupie jesli grasz 5vs5 robia co im sie podoba NAWET NA RANKEDACH

Plusy Amerykanskiego:

-Zawsze ci odpowiedza

-I graja zgodnie z regulami panujacymi.

Takie mam uczucia do serwera EU i dzieci ktore tam graja

4830328594.png

SMITE | Sezon 2 Diamond | US

Opublikowano

+ na amerykańskim większość używa curse, w europie się to nie przyjęło.
Gdy Internet miałam od poprzedniego dostawcy, grałam w większości czasu na serwerach amerykańskich(teraz nie pozwala mi ping), gra tam była przyjemnością, a na eu masz ochotę wszystkich rozstrzelać.
Jedynym minusem jest, że amerykancy wprowadzają bezużytecznych( do czasu) bogów do mety xD
Hades na midzie, niegdyś kompletnie niespotykany nawet na solo, teraz radzi sobie z większością bogów na tych dwóch liniach i nawet przyjęło go eu.
Bany też mają inne niż eu, miesiąc temu próbowałam zagrać tam jeden mecz, bany były z kosmosu i myślałam, że to trolle.

Opublikowano

Haha dokladnie :P, no wiesz curse sie nie przyjmie bo nikt nie umie wlasnie po angielsku gadac... Albo nie maja na mikrofon za 10 zl.

Co do bogow to wlasnie tez mialem pare razy takie sytuacje w ktorych hades i xian grali na mid :(( .Ja narazie nie mam jakos problemow z pingiem wszystko idzie smooth.

Podkradne ci pomysl na sygnature :P Bo mi sie spodobal.

4830328594.png

SMITE | Sezon 2 Diamond | US

Opublikowano

tam gra się zdecydowanie lepiej jakby nie lagi to bym siedział tylko tam poziom jest wyższy ale ja tam ruskich to i też widuję więc do + tego nie dodam ;p

Opublikowano

tam gra się zdecydowanie lepiej jakby nie lagi to bym siedział tylko tam poziom jest wyższy ale ja tam ruskich to i też widuję więc do + tego nie dodam ;p

Po czym stwierdzasz, że poziom gry na NA jest wyższy niż EU? Bo jak na razie to ja widzę tam samych typków z krwotokami o to, że nie ma Ciebie na cursie.

Opublikowano

Na NA jest wyższy poziom niż na EU, jednak ja wolę EU ze względu na rusków, których szybko zjedziesz i masz wina ;)

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Ah pominęłam jedną ważna kwestie w mojej wypowiedzi, wasze posty mi o tym przypomniały.
Poziom NA jest niczym w porównaniu do EU(tych rusków da się przeżyć), dlatego jest tam tak łatwo o ez elo :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Swoją drogą, jakim cudem HiRez robi tak, że na NA można na luzie grać żyjąc w europie? W takim LoLu pierdolnie ci ping 220 na amerykanskim i 2 sekundowe lagi, a w Smite na totalnym luzie grasz na ameryce i jest zajebiscie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...