Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kostium - wycena

PrezeskaAnna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Możesz sobie wyceniać wszystkie przedmioty z item shopu taką metodą.

Gp w is kosztuje 100 aion coin. Potem sprawdzasz sobie cenę gp w kinah na swoim serwerze i potem już samą matematyką wyliczasz resztę :) Na barusie myślę że ok. 100kk

Opublikowano

Tak na Barusie gram właśnie i pytanko jeśli skin mam przemalowany na czarno czy zyska na cenie?,,,

Gp w is kosztuje 100 aion coin. Potem sprawdzasz sobie cenę gp w kinah na swoim serwerze i potem już samą matematyką wyliczasz resztę :) Na barusie myślę że ok. 100kk

Dobra metoda dzięki :)

Opublikowano

Z tego, co widzę, to gp obecnie kosztuje 100kk (najtańszy 98kk), więc ten skin powinien zejść za 120-150kk.

Chociaż oczywiście dany przedmiot wart jest tyle, ile ktoś chce za niego zapłacić. :D

Myślę, że czarny kolor zbytnio nie zwiększy ceny, ponieważ czarną farbkę dostaje się z nagród weterana.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Tak tylko ja właśnie gp nie posiadam już  :) a co do czarnej farbki to własnie też z eventu się otrzymuję ,,mi akurat się trafiło:) także racja nie dodaje kolorek na cenie zbytnio dzięki za odpowiedź :)

Opublikowano

­

Z tego, co widzę, to gp obecnie kosztuje 100kk (najtańszy 98kk), więc ten skin powinien zejść za 120-150kk.

Chociaż oczywiście dany przedmiot wart jest tyle, ile ktoś chce za niego zapłacić. :D

Myślę, że czarny kolor zbytnio nie zwiększy ceny, ponieważ czarną farbkę dostaje się z nagród weterana.

Już 100kk? Dosłownie dzień przed aktualizacją 4.8 były po 80kk :(

Opublikowano

­

Już 100kk? Dosłownie dzień przed aktualizacją 4.8 były po 80kk :(

Ja z tego co widzę to na LFG można kupić za 85-90 więc jak trafisz / masz stałą os która Ci sella to ~80 kupisz. Moim zdaniem przy 4.8 skoczyły ceny ale teraz już wróciły do tych sprzed 4.8.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...