Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobra pora na gre w lola?

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno nie gralem bo caly czas borykam sie z problemem lagow. I to jest strasznie dziwne.  Np. czasem gram i jest w porzadku nie tnie nic , moge bawic sie gra , zabijac uciekac ale czasem mam malel lagi ktore i tak psuja gre np. dostane dmg od przeciwknika a potem zobacze animacje itp.

Kazda gra to loteria bo nie wiem w ktorej gra bedzie sie ciac.  Zauwazylem ze najrzadziej lagi wystepuja rano a najczescien wieczorem/ populudniu. Da sie cos na to poradzic? 

ps. internet jest w porzadku , nie uzywam innych programow w tle , mam  duzo fps ow , komputer nie ma wirusow , instalowanie lola od nowa nic nie da . Gdy gra sie nie tnie mam ms 50-60 , a gra sie zaczyna ciaz gdy ms jest 68+

u1lc.png
Opublikowano

Możliwe, że masz packet lossy - utratę pakietów od swojego dostawcy internetu. Skontaktuj sie z nimi ponieważ nie jest to normalne.
Na 100% coś z netem.

xSzfbPQ.gif

Opublikowano

Mam podobnie, pisałem do supportu tylko że mój problem polega na tym, że mam stałe 65 pingu a lagi jak gdybym miał 130 pingu... . Z tego co odpisał mi rito, to jest jakiś problem z jakimś hostem gdzieś. Ja mam neostrade i mam takie lagi, mój znajomy, który też ma neostrade również ma taki problem. Support napisał, że nic nie mogą z tym zrobić i trzeba czekać aż host pozbędzie się błędu. Także jeżeli masz neta z neostrady to możesz mieć problemy.

Opublikowano

Z czego masz internet? Neostrada (Orange) w ostatnim czasie jest masakrycznie upośledzona i wszyscy znajomi grający w Ligę potwierdzają, że mają ten sam problem - skaczący ping. Byłam pewna, że to coś z serwerami Riotu, ale jednak nie. Telefony do dostawcy nic nie zdziałają, bo według nich takie drobne zawirowania, to nie problem. Mimo, że grze przeszkadzają niemiłosiernie.

c:

Opublikowano

Sprobujcie WTFAST-a, ja akurat mam tak, z rana moge grac normalnie... bez obaw o lagi, ale po poludniu jak sie zjezdzaja gimbusy co chwile mam reconecting doslownie co minute.. Polecam WTFAST mi on pomaga:)

farah.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...