Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Licz szarp, BugSplat

Gość ManiekSpecjalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo, dzisiaj po południu zachciało mi sie wbić platyne adc na licz szapie, no to chce se zrobic konto, pamietalem ze trzeba z jakiegos refa zrobic to napisalem na ten email na joduska.me zeby dał tego refa, no i dał. zrobilem se konto pobralem L# i ogarnąłem to, no i jak juz jest zalogowany i mam ogarniete skrypy i wbijam na customa to mi wyjebuje, bug splat i L# się zawiesza, co oznacza zapewne że l# nie jest zaaktualizowany, no to tak se teraz mysle, czy faktycznie ten licz szarp nie jest zaaktualizowany a może to ja mam c*****e konto? 

Opublikowano

Nwm xD.

Jak występuje bug splat to l# jest zaktualizowany bo się wstrzykuje do gry.

Po 1. użyj programy ccleaner przeczyść kompa/napraw rejestr.

Po 2. Ściągnij program antywirusowy jak nie masz i przeskanuj ( z darmowych malwarebytes.)

Po 3, Aktualizacja net.framework i directx i winupdate.

4. Zaktualizuj skrypty

5. Jak powyższe nie pomaga albo skrypt jakiś nie domaga (brak lib albo inna magia)albo dzieją się inne złe rzeczy o których nie mam pojęcia.

>>>>EB DB<<<<      

Opublikowano

^^

Nie zrobisz tu kariery, ale bynajmniej nie chodzi tu żeby płacił tylko o to co Jodus "oferuje" sporej części swojego community czyli dwie gry + nie limitowane gry niestandardowe. By napisali posta że tego nie ma i tyle a tak to trochę nieporozumienie.

Polecam teraz EB tylko że to trochę ma problemy z pokazywaniem skilla.

>>>>EB DB<<<<      

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...