Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

koszykówka

SyberianHusky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.Strasznie chciałbym zacząć grać lepiej w kosza,niestety nie trafiam nawet spod kosza i nisko skacze :/ Jakies protipy ?

ps. narazie moja przygoda z koszem to był wf i granie w trumne z kolegami : V

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Elo.Strasznie chciałbym zacząć grać lepiej w kosza,niestety nie trafiam nawet spod kosza i nisko skacze :/ Jakies protipy ?

ps. narazie moja przygoda z koszem to był wf i granie w trumne z kolegami : V

Zacznij od pooglądania meczów NBA, a nawet pogrania w NBA2k. Serio.

Ja kiedyś sam byłem piłkarzykiem, ale spodobał mi się mecz w telewizji, później zarwane nocki przy streamach NBA i dni na graniu w Nba 2k. Wyjście na orlik, pare podłapanych zachowań/tricków, a teraz gram jako rozgrywający w pierwszym składzie drużyny mojej szkoły, więc od kogoś kto miał o tym zero pojęcia to raczej duże osiągnięcie :)

Dużo chodzę sobie nawet sam na orlik i ćwiczę rzut z różnych miejsc, najpierw musisz sobie odpowiednio dobrać technikę rzutu i ciągle się przy niej trzymać.

Opublikowano

Zacznij od pooglądania meczów NBA, a nawet pogrania w NBA2k. Serio.

Ja kiedyś sam byłem piłkarzykiem, ale spodobał mi się mecz w telewizji, później zarwane nocki przy streamach NBA i dni na graniu w Nba 2k. Wyjście na orlik, pare podłapanych zachowań/tricków, a teraz gram jako rozgrywający w pierwszym składzie drużyny mojej szkoły, więc od kogoś kto miał o tym zero pojęcia to raczej duże osiągnięcie :)

Dużo chodzę sobie nawet sam na orlik i ćwiczę rzut z różnych miejsc, najpierw musisz sobie odpowiednio dobrać technikę rzutu i ciągle się przy niej trzymać.

Dzieki wielkie za odpowiedz ;)

Wlasnie "zalatwiam" NBA 2k16 ale za dużo seedów nie ma :D

Czekam na jeszcze inne propozycje/tipy :P

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...