Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Dobrze radzacy sobie z Kerowaniem

Niquein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

evelynn jungle, z s3 wyszedłem ją i kilkoma innymi pickami do golda V, koledze z brązu I do silvera V i ziomkowi z brązu III wbijam silvera only evelynn, więc polecam

Opublikowano

Kogo kupic? Zalezy mi na dobrym farmieniu, w miare damage i shield oraz zeby dac sobie spokojnie wygrywac gierki na Silverze :P Aatrox odpada

Do twojego opisu idealnie pasuje mi Riven. Bestia nie do zatrzymania. Banuje ją co gre.

Opublikowano

Tahm Kench na top lub Tryndamere też dobrze się sprawdza jeżeli potrafisz split pushować i zaganiać przeciwników na topa/bota

BukkitApi Enderbox.pl TheMinecraft.pl a może coś więcej :? :D

Opublikowano

Rengar

Nie ma shielda ale posiada heala z W na 5 stacków, nie posiada manny wiec w miare łatwo sie farmi z Q (cd 3-4.5sek) dmg ma w c**j duzy jak zrobisz go full AD i w silverku ludzie chyba nie wiedzą jak grac na takiego rengara

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Jeżeli dobrze wymejnujesz postać to nawet poppy­ zaorasz, ale tak to polecam hypercerry vayne,kalista,nidalee,darius,kata.

Opublikowano

Kogo kupic? Zalezy mi na dobrym farmieniu, w miare damage i shield oraz zeby dac sobie spokojnie wygrywac gierki na Silverze :P Aatrox odpada

Yasuo. 

łatwo się farmi, ma z*******y dmg i shielda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...