Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymagania sprzętowe vs. mój komputer.

#Vixeen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Jeżeli temat zostanie przyjęty, no to będzie fajnie.

WYMAGANIA GRY(MINIMALNE) :

Procesor: AMD Phenom™ X3 2.3 GHz lub lepszy

Karta graficzna: Radeon HD 3850 lub lepsza

RAM: 4 GB

Dysk twardy: 30 GB wolnego miejsca

System operacyjny: Windows XP / Windows Vista / Windows 7 64-bit

WYMAGANIA GRY(REKOMENDOWANE) :

Procesor: AMD Phenom II X4 3GHz lub lepszy

Karta grafiki: ATI® Radeon HD 5830 lub lepsza

RAM: 8 GB

Dysk twardy: 30 GB wolnego miejsca

System operacyjny: Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 64-bit

Poradnik dot. grafiki :

Poradnik został stworzony na wersji PC, o poniższej konfiguracji: System operacyjny: Windows 7.1 Procesor: AMD Phenom II X4 965 Pamięć RAM: 8 GB Karta graficzna: AMD Radeon HD 7850 Pamięć karty graficznej: 2 GB Na powyższej konfiguracji gra chodziła bez większych problemów, ale zdarzało się że mapy wczytywały się trochę wolno. Gra była testowana na średnich i wysokich ustawieniach graficznych. Nie odczuło się żadnych problemów na żadnej z tych konfiguracji.

Źródło

No i w tym oto temacie, możecie stwierdzić czy gra pójdzie na waszych maszynach, oraz również o to pytać.

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Intel i 5 4460 3.2GHz

GTX 770 2GB Palit

8GB RAM HyperX

windows 8.1

Pójdzie?

( Mam jeszcze jedno pytanie jak wyglada pobieranie mam teraz 28% a pobralo mi moze 4gb ile dokladnie musze pobrać?)

Opublikowano

Intel i 5 4460 3.2GHz

GTX 770 2GB Palit

8GB RAM HyperX

windows 8.1

Pójdzie?

( Mam jeszcze jedno pytanie jak wyglada pobieranie mam teraz 28% a pobralo mi moze 4gb ile dokladnie musze pobrać?)

powinno pójść na medium, sam mam gtx 960 i na medium 40 fps, więc nie wiem jak będzie u cb ;) Gra zajmuje ok. 22 gb.

Opublikowano

powinno pójść na medium, sam mam gtx 960 i na medium 40 fps, więc nie wiem jak będzie u cb ;) Gra zajmuje ok. 22 gb.

jakim cudem 40 fps na medium z 960 jak ja mam 960 i na maxie mam z 60 ;_; chyba karty pomyliles lub jakis stary sprzęt masz

Opublikowano

jakim cudem 40 fps na medium z 960 jak ja mam 960 i na maxie mam z 60 ;_; chyba karty pomyliles lub jakis stary sprzęt masz

win7, i5, 8gb ram, 960, i wszystko na medium (ze dwie rzeczy na high) i 40-45 fps stabilnie. Wildstar dziala roznie na roznych komputerach, bo ma skpopana optymalizacje.

Opublikowano

Procesor: Intel Core i3 530 2x2.93 GHz

Grafika: GeForce GTS 250 (512 mb)

Ram: 4GB

System: Windows 7 Ultimate

Teoretycznie powinno działać. Teoretycznie, bo gra znana jest z kiepskiej optymalizacji. Wymagania minimalne spełniasz, powinno być w miarę grywalne.

Procesor: AMD V140 Processor

Grafa: ATI Mobility Radeon HD 4200

Ram: 4gb

System: Win 7-64bit Ultimate

Nie ma szans. Jednordzeń procesor i słaba zintegrowana karta.

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...