Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe konto steam

Corragi0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak, założyłem dziś nowe konto steam na które wysłałem gifta z csem i teraz moje pytanie jest takie: Ile czasu musze czekać aby móc się wymieniać? Co muszę zrobić aby zaprosić znajomych / wysłać / dostać ofertę wymiany ?

Opublikowano

@Emo2 Znajomi mogą mnie dodawać przez profil więc już lajt z tym, ale mam udostępnioną grę z mojego drugiego konta bo kupiłem gifta, i gdy próbuję zagrać uproszczonego i wbić lvl to wyskakuje komunikat że nie mogę sie połączyć z serwerami dobierania gier. Czego to problem?

Opublikowano

bo udostepniles gre a nie aktywowales gifta -.- a to jest wielka roznica.

przez udostepnienie gier nie mozna grac niczego procz chyba serwerow spolecznosciowych.

Opublikowano

Aktywuj gifta, udostępnianie gier działa raczej na grach single player, te z multi raczej wymagają zakupu.

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

bo udostepniles gre a nie aktywowales gifta -.- a to jest wielka roznica.

przez udostepnienie gier nie mozna grac niczego procz chyba serwerow spolecznosciowych.

Na mailu mam napisane że  ''Dziękujemy za zakup prezentu na platformie Steam. Twój prezent został wysłany do użytkownika ffff. '' Napisałem ffff bo myślałem że to nie ważne, czy to tego wina? Czy ktoś o takiej nazwie użytkownika dostał tego gifta?

Opublikowano

­

Na mailu mam napisane że  ''Dziękujemy za zakup prezentu na platformie Steam. Twój prezent został wysłany do użytkownika ffff. '' Napisałem ffff bo myślałem że to nie ważne, czy to tego wina? Czy ktoś o takiej nazwie użytkownika dostał tego gifta?

no jeśli nie masz go na tym 2 koncie to tak

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...