Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca powrócić do League of Legends

CarlossLolerz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pare pytań dotyczących, czy opłaca powrócić do League of Legends tworząc nowe konto? Miałem w sezonie 3/4 kilka kont w dywizjach d3/d1 lecz sprzedałem je z powodu braku czasu (matura i te sprawy), lecz teraz mam sporo wolnego czasu i pomyślałem właśnie o powrocie.

Jak z liczbą nowych graczy?

Czy riot robi coś z wulgarnymi graczami?

Jak wygląda sprawa z bolem/l# oraz osobami które drop hackują gry? - kiedyś było to dosyć spotykane zjawisko, nie wiem jak teraz czy jest lepiej czy gorzej, czy riot w ogóle coś z tym robi?

Opublikowano

Jak zdałeś maturę to idź do roboty ;)

nowy gracze zawsze są ... 1 odchodzą 2 przychodzą :D

+/-

teraz mniej ich jest bo riot chyba zaczął coś robić  z tym ;p

+ ja nie radzę :D wróciłem 10 dni temu do lola i się  nie mogę oderwać od niego ;x

Opublikowano

Nie polecam, serwery są gorsze niż kilka lat temu więc ciężko się gra, community zapewne lepsze niż rok temu, cheaterów też mniej. Masz jakieś 2% że spotkasz cheatera na high elo więc jest ich mniej niż dawniej. A sprawa z drop hackami, przez całą moją grę ( gram z rok) miałem z 5 razy drop hackowaną grę, więc tutaj o komfort gry troszczą się tylko lagi. No chyba że masz zajebistego neta

Opublikowano

Czy riot robi coś z wulgarnymi graczami?

Tak, system resocjalizacji został od tamtej pory zaktualizowany.

Jak wygląda sprawa z bolem/l# oraz osobami które drop hackują gry? - kiedyś było to dosyć spotykane zjawisko, nie wiem jak teraz czy jest lepiej czy gorzej, czy riot w ogóle coś z tym robi?

Szczerze mówiąc rzadko spotykam się ze skrypterami, czy drophackami.

Jak z liczbą nowych graczy?

"Wolisz z fusów, czy magiczną kulę?" :D

giphy.gif

Opublikowano

Myślę, że się opłaca pod warunkiem, że będziesz grał dla siebie a mająć skilla na poziomie diamentu będziesz się dobrze bawił grając na newbie.

Opublikowano

Tak, system resocjalizacji został od tamtej pory zaktualizowany.

Szczerze mówiąc rzadko spotykam się ze skrypterami, czy drophackami.

"Wolisz z fusów, czy magiczną kulę?" :D

Nie spotykasz drophacków, bo siedzisz w platynie - proste. Tak samo cziterów nie widzisz, bo oni przechodzą platynę bez problemu.

Opublikowano

Riot ma w dupie graczy, banuje za byle co, a jak juz wgle banuje to tylko za flame (nie obchodzi ich to ze ktos trollowal i jego teammate zaczal go wyzywac, polecam obejrzec film dunkey'iego ''Im done with league''). Serwery sa duzo gorsze, ciagle jakies problemy. Klient jest tak samo slaby jak kiedys :D Sezon 3 byl najlepszym sezonem a teraz jest juz tylko gorzej. CHociaz jezeli chodzi o community same w sobie to sie polepszylo, jestem w platynie a kazdy siedzi cicho, wydaje mi sie ze jest to spowodowane duzą popularnoscia cs'a. 

Zrobisz jak chcesz, jezeli ci sie fajnie gra to graj dalej. Ja czekam na nowego FPSA blizzarda i papa rito.

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...