Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy WildStar mi pójdzie?

gothic654

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, nie pójdzie, gra scrashowałaby ci zanim byś się załadował, a jeśli jakims cudem byś dołączył do gry to cięło by ci okropnie. Ta karta to jedna z najsłabszych kart 128 bitowych, nawet Mafia na niej laguje.

Opublikowano

Nie, nie pójdzie, gra scrashowałaby ci zanim byś się załadował, a jeśli jakims cudem byś dołączył do gry to cięło by ci okropnie. Ta karta to jedna z najsłabszych kart 128 bitowych, nawet Mafia na niej laguje.

Pierdolisz glupoty xD

Mafia na max detelach nawet ani jednej scinki u mnie...

Nie pojdzie tylko ze wzgledu na karte? Bo gta 4, bf3 i inne tytuly dawaly z nia rade ^^

­

Opublikowano

Pierdolisz glupoty xD

Nie pojdzie tylko ze wzgledu na karte? Bo gta 4, bf3 i inne tytuly dawaly z nia rade ^^

Przecież ta karta to s**t, miałem na mysli mafie 2, bo tam ledwo 30 fpsów wyciągała jak ją miałem. Do tego w jego komputerku 2gb ram, przez co nawet na bg nie pogra bo będzie miał sciny, 4gb to minimum + nawet nie napisał co za procek.

Opublikowano

2gb ramu to troszkę mało. Wymagania minimalne do tej gry odnośnie ramu są dwa razy większe.

Nawet jeśli gra by ruszyła, to miałbyś prawdopodobnie niemiłosierne ścinki, ale jeśli zależy Ci na tej grze, to pobierz i sam się przekonaj - a nuż Cię miło zaskoczy. ;)

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pierdolisz glupoty xD

hahahahahhahahahahhahahahaahahahh. rozjebałeś mnie teraz, dawały rade chyba oglądać gameplay w 480p na youtube :D

ja na r9 270x mam na srednich nieraz spadki do 35fps. a co dopiero ta karta do wyswietlania pulpitu.

Age is just a number :)

• 5 tygodni później...
Opublikowano

@Discredited# śmieszny jesteś, A MrFremo to troll? Pójdzie ci na najwyższych :v

y8HqE13.png                             

Opublikowano

@Discredited# śmieszny jesteś, A MrFremo to troll? Pójdzie ci na najwyższych :v

Wypierdalaj bezbeku, ta gra ma c**jową optymalizację a jego karta jest niewiele lepsza od gówna, bo nawet wg benchmarków w grach z 2012 wyciąga po 50 fpsów, sam mam gtx 960 i na medium tylko 40 fps, na każdym komputerze to innaczej działa, poza tym popatrz na datę i zastanów się, co i po jaki c**j piszesz.

Opublikowano

Proszę pana mam tą kartę, procesor trochę lepszy, chodzą mi wszystkie gry na Wysokich, ultra, chociaż w wielu grach Wysoki to już ultra bezbekowcu ;* Piszę ponieważ wprowadzasz w błąd. Oprócz Wiedźmina tak wyciągam Wysoki z wiadomych przyczyn. GTA V to samo ;3 Coś jeszcze? + to o karcie gt240 błagam jak się nie znasz i to tylko twoja opinia to nie udzielaj jej :v

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Proszę pana mam tą kartę, procesor trochę lepszy, chodzą mi wszystkie gry na Wysokich, ultra, chociaż w wielu grach Wysoki to już ultra bezbekowcu ;* Piszę ponieważ wprowadzasz w błąd. Oprócz Wiedźmina tak wyciągam Wysoki z wiadomych przyczyn. GTA V to samo ;3 Coś jeszcze? + to o karcie gt240 błagam jak się nie znasz i to tylko twoja opinia to nie udzielaj jej :v

No ale k***a grałeś w Wsa? Z tego co piszesz, nie, powtarzam 10 raz, ta gra nie ma żadnej, dosłownie żadnej optymalizacji, przed f2p jak i zarówno po.

Opublikowano

Koleś gdybym nie grał to bym się nie odzywał chyba tak? Z poprzednich wypowiedzi wynika, że grałem.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Pójdzie. Posiadam GT240, 3GB Ramu i  procka Intel Core 2 Duo, w niektórych lokacjach gra łapie przycinki które irytują ale można grać.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...