Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Graficy na youtube

Husoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.
Szukam youtuberów najlepiej anglojęzycznych, którzy zajmują się grafiką w Adobe Photoshop. Najlepiej by na kanale znajdywały się tutoriale do sygnatur. Szperałem coś na YT, ale bez skutku, dlatego liczę na pomoc. 

maybenow.png

Opublikowano

Nie wierze, że szukałeś:

https://www.youtube.com/results?search_query=photoshop+tutorials

Tego jest multum. Do sygnatur nie znajdziesz bo to jest kompletnie nie dochodowa dziedzina o ile w ogóle można to tak określić. Tutoriale ogólnie o jakichś efektach dają Ci odpowiednią podstawę być był kreatywny i użył tych technik do realizacji projektu sygnaturki.

Opublikowano

Łee już wszystko jest. Nawet nie sprawdziłem przed dodaniem posta. No, ale dziwne, że autor tematu nie posilił się na wpisanie "signature tutorial" w YT.

Opublikowano

@klaq
Nie będę wdawał się z Tobą w dyskusję na temat czy szukałem czy też nie. Nie jest to od tego temat. Ja jedynie prosiłem o podesłanie dobrych kanałów na YT a nie weryfikować czy przeszukiwałem internety.
Pozostałym dziękuje za odpowiedzi, które są normalne...

@
ScorpionART
HadesTut0rials akurat oglądałem, szkoda, że autor tych poradników przestał nagrywać. 

maybenow.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...