Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battle Medale w patchu 4.8

Velkoz21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Chciałbym się dowiedzieć, jak zdobywać aktualnie BM oraz ile można ich zdobyć w ciągu tygodniu?
Prosiłbym o konkretne informacje, ponieważ wielu ludzi także nie orientuje się w aktualnym patchu i dobrze byłoby się czegoś precyzyjnego dowiedzieć.

Opublikowano

euaxSIO.png

AWhllGa.png

Fragmenty o medalach walki z patch notesów:

• Potwory w Laboratorium Badawczym Baruna dropują teraz również Medal Walki.
  • Po podbiciu Bazy Akaron i ukazaniu się wrogiej jednostki wzmacniającej NPC dropowanych jest więcej medali walki.

https://cmsstatic.aion.gameforge.com/AION_4_8v_Patch%20Notes_PL_30092015.pdf

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

­

Ile idzie zrobić z daily i weekly w ciągu tygodnia?

Powiem ci, że jak dla mnie te zmiany są na minus. Przedtem wystarczyło odbić garniak, trochę o niego powalczyć i mogliśmy zrobić wszystkie questy na bm-y w ciągu jednego dnia. Można było to robić kiedy tylko chcemy, o każdej porze dnia  Teraz oczywiście musieli to spier... Garniaków w akaron nikt nie odbija, jest tam kompletna pustka, bo z 1 garnizonu masz 15 medali. Dochodzą jeszcze te questy wojenne, typu ''zbij kogoś tu, tutaj i tam''. Nikomu nie chce się siedzieć tyle czasu w grze i czekać na rifta, albo szukać po całej mapie jakiś ely/asmo... Jak dla mnie takie zagranie ze strony producenta jest chamstwem, bo nie od dziś wiadomo, że bm-y i ac były jedynym sposobem zarobku dla początkującego gracza.

Opublikowano

Zgadzam się z Tobą w 100%.
Zrobiłem sobie Kleryka i Rangera, a nawet nie idzie teraz wywalczyć sobie podstawowego setu(BM/AC).
Musisz na 65 lvlu siedzieć z bezużytecznym Daevonianem na 56 i farmić przez miesiąc, albo i lepiej AC, bo trudno teraz nazbierać na pierwszego Gold Packa, a o wykupieniu AC już nie wspomnę, bo na Spatalosie podrożały dwukrotnie.

Ja nie mam większego problemu, bo zostało mi 200kk z kiedyś, więc AC set dla Clera już prawie mam, ale tak to... Szkoda gadać.
Aion stał się grą, która wymaga jeszcze więcej farmienia niż kiedyś i staje się taką grą jeszcze bardziej, a mam na myśli ostatnie zmiany + fakt, że biżuterię można +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...