Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do 250-300zł

Rivda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otóż chciałem się zapytać o słuchawki do 250/300zł. HyperX mi się nie podobają. Jakieś porady? Myślałem nad siberia steelseries v2/v3. Głównie do muzyki, z dobrymi basami oraz cs:go.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam!

Otóż chciałem się zapytać o słuchawki do 250/300zł. HyperX mi się nie podobają. Jakieś porady? Myślałem nad siberia steelseries v2/v3. Głównie do muzyki, z dobrymi basami oraz cs:go.

Pozdrawiam.

Dołóż 29 pln i będziesz miał popularne wśród graczy(półprofesjonalnych i jak profesjonalnych) słuchawki QPAD QH-90. Zakupiłem sobie je pare dni temu i wczoraj je dostałem i szczerze nie tylko spełniają moje wymagania ale też je o wiele przewyższają. Posiadają na prawdę dobry bas, a granie w cs:go to w nich czysta bajka (aż miło się je wczoraj testowało!)

True love survives all

Opublikowano

moje qh90 się rozleciały 3 tygodnie temu po tygodniu używania nie polecam xD (blaszka na boku się pogięła i coś tam się odczepiło i sobie lata w środku 

brałbym chyba akg k99 jak mi serwis nie uzna a raczej nie uzna

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...