Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwana ekipa na serwer!

Teski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znasz się na Cabalu jak nikt inny? Chcesz przyczynić się do powstania nowego serwera?

Masz okazję się wykazać.

Potrzebujemy osób które:

• Mają mnóstwo ciekawych pomysłów oraz sporo wolnego czasu, by pomóc w testowaniu gry. (Stan: 0/5)
  • Wiedzą coś na temat plików serwerowych. (Stan: 0/1)
  • Lubią od czasu do czasu sobie "pografikować" - jakieś napisy do newsów etc. (Stan: 0/1)

Reszta stanowisk obsadzona. Jeśli masz chęć bezinteresownie (jak na razie) pomóc - pisz śmiało na pw po szczegóły!

Opublikowano

Coś pomiędzy hard, a medium. Rebornów nie będzie, ale mam ciekawy pomysł i postaram się ogarnąć coś w stylu rebornów. Itemki za cc (k-red/untrainy/echh itd. - generalnie te itemki wpływające na postać/grę) będą w troszkę wyższej cenie, ale i tak będzie możliwość ich dropu. Kostiumy czy pety będą w miarę niskiej cenie. Standardowo ep8 + sporo stuffu z nowych ep. Wszystko może się zmienić do startu, który nie nastąpi wcześniej niż w 2 połowie grudnia - jest dużo rzeczy do ogarnięcia, przedewszystkim rozpisanie całego dropu od nowa.

Opublikowano

czy jak zaczniesz ten server to bede mogl dostac vipa?

Zacząłem. Dostałeś VIP'a, jak wystartuje to zdejmę.

Opublikowano

Chętnie pomogę w testowaniu serwera!
Znam się na grafice, przyda mi się coś do portfolio ;)

W Cabala grałem od pierwszych Episodów, potem miałem kilka długich przerw, a teraz znowu wróciłem.

Gdzie dostanę więcej info?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...