Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon 1000zł

Abesss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio napisałem temat w którym prosiłem Was o pomoc przy kupnie telefonu. Wybrałem IP5S... nacieszyłem się nim kupę czasu. Raptem 2miesiące. Kilka dni temu roztrzaskał się o podłogę R.I.P. Liczę ponownie na pomoc, tym razem budżet jest ograniczony do 1000zł - trudno skołować dużo kasy w krótkim czasie, a telefon jest potrzebny - wiadomo :) 

Zastanawiałem się nad IP 4S - bowiem można go dostać w tej cenie, a z IOS byłem zadowolony. Są inne wydajniejsze modele telefonów w tej cenie? 

Opublikowano

Błagam... IP4S? Przecież to laguje na najnowszym IOS'ie.

Ogólnie iPhony były dobre do czasów 4, za czasów Jobsa.

Jeśli tak bardzo Ci się podoba iOS, to może zainteresował by Cię jakiś telefon od Xiaomi? Np. Xiaomi Mi3. Nakładka MIUI bardzo przypomina iOS'a, jest nawet od niego lepsza.

Jeśli chodzi o wydajność, to tu nie ma co porownywać. 2x800mhz w iPhonie a 4x2.3ghz w Xiaomi. Dodatkowo iPhone 512mb ramu, a w Mi 3 2gb. Xiaomi jest bardzo dobrą i zaufaną firmą., więc tu nie ma sie czego obawiac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...