Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Support do PvE

Castillon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, rozpocząłem grę w TERE na EU serverze (wiem, że polecany jest NA ale obawiam się, że nei dam rady na PvE z takim pingiem). I szukam teraz odpowiedniej postaci. Grę zacząłem gunnerem, sam nie wiem czemu, trochę nim pograłem ale to raczej nie to czego szukam. Interesuje mnie tylko i wyłącznie PvE, szukam postaci supportującej lub takiej która jest na chwile obecną najbardziej potrzebna do grupy do PvE, jakieś sugestie? 

Opublikowano

Jeśli chcesz grać supportem to mistic. Ma on skille healujące, aury i thrale. Poza tym lancer jest bardzo potrzebny. Jest on tankiem i jest dość trudny do ogarnięcia. Z dpsów to warrior i berserker.

Opublikowano

W tej grze jest tak, tank jeśli nie zablokuje ciosu od bosa to legnie tak samo jak inne postacie. Dps jest dużoooo.
Helera zawsze wezmą do party tylko tu zaś trzeba się uczyć :P
Na maxymalnym lv to nie ma znaczenia kim grasz. Zawsze się przydasz pod warunkiem że masz z kim grać(gildia).

784091427630431250239.png
:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...