Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam sieci

szwinguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich gorąco i serdecznie! 

Piszę to ogłoszenie, ponieważ skonfigurowałem unikalny (przynajmniej w pl) serwer deathrun i poszukuję jakieś sieci która go przygarnie pod swoje skrzydła. :) Dodaję również, że serwer jest całkowicie nowy - mam nadzieję, że poniższa 'reklama' zainteresuje h@ sieci.

Miałem na celu utworzenie własnej sieci, lecz doszedłem do wniosku że potrzeba na to nakładu pieniędzy, pracy i bardzo dużo czasu którego niestety nie posiadam zbyt wiele.

Teraz opowiem trochę o doświadczeniu.. Serwerami i prowadzeniem sieci zajmowałem się ponad dwa lata, moje projekty nazywały się cs-peppa & po-gramy oraz kilka mniejszych których nie pamiętam nazw. Mogę również pochwalić się, że prowadziłem serwer tegoż forum, który cieszył się popularnością.

Teraz o serwerze: Typ deathrun, stworzyłem go bardziej pod język angielski gdyż oczekuję graczy zza granicy.

Serwer charakteryzować ma przyjazny oraz kulturalny klimat, ciekawe mapy, rzadkie pluginy, respawn (działa okresowo [minuta/runda], po tym czasie się wyłącza do jej zakończenia), ciut zmniejszona grawitacja oraz kilka mniej istotnych rzeczy - serwer został zrobiony pod przyjemność gracza, aby chciał na nim przebywać oraz na niego wracać. Potrzebuję jeszcze trochę czasu na dokończenie prac aby wszystko były dopięte na ostatni guzik!

Lokalizacja: Warszawa, sys_tickrate: 1000, hosting: mojeserwey.pl - właściciel wyraził wstępną chęć współpracy.

Od właściciela sieci oczekuję własnego działu oraz ograniczonych do niego praw moderacyjnych.

Wszelkie propozycję proszę kierować na gg: 7108864.

Pozdrawiam, MAFFIA.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...