Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebny nick

puchatek16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam prośbę do Was: pomóżcie wymyślić mi jakiś nick :) Bardzo długo już nad tym siedzę i nie mogę po prostu nic wymyślić, widocznie należę do bardzo mało kreatywnych ludzi :/ Podobają mi się nicki typu Remixon czy Imperius no i takie, które mają te osoby grające np na lcs-ach. Liczę na Was!

Opublikowano

Ja bym został przy puchatku jeżeli tak na ciebie mówili.

Na mnie mówią Miły no ale taki yt jest no druga Pojebany ale takiego nie chciałem.

Wymienię:

Puchatek

Puchaciek

Falek

Ramek

Gatek

Asumo

Podaj imię.

Wpisuj byle co na klawiaturze może co ci się coś spodoba.

Pokombinuj z imieniem i nazwiskiem.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

zupa_rosołowa

Ten nick jest świetny, nikt Cię raczej nie zapomnie.  B)

Opublikowano

Dobra, to coś jeszcze pokombinuję. Wolałbym już raczej puchatka zmienić, bo jakoś tak mi się znudziło :P Ale jak nic więcej nie wymyślę to zostanie. Myślę że EcK0! jest fajny, ale jakoś bardziej do fpsów mi pasuje, a teraz potrzebuję jeszcze jednego do Star Wars The old republic, bo ktoś już mi tam Puchatka zajął, a nie można dodawać cyfer ani znaków specjalnych (idiotyzm jak dla mnie) i chciałbym coś w klimacie gwiezdnych wojen być może :)

Opublikowano

Nick powinien być "osobisty", czyli jego znaczenie powinno w jakimś stopniu określać Ciebie. Może powinieneś przede wszystkim zrobić "burzę mózgów". Wypisać sobie określenia, które dotyczą Ciebie lub po prostu Ci się podobają. Mogą to być także nicki innych osób, które mogłyby także określać Ciebie. Określ też, czy ma być to nick jedno, czy dwuczłonowy. Zarówno Tobie, jak i nam, łatwiej byłoby wtedy coś wykombinować - na chwilę obecną nikt o Tobie nic nie wie.

Ewentualnie możesz skorzystać z generatora nicków.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, udało mi się wreszcie coś wymyślić chyba, jeszcze trochę z tym pokombinuję ale myślę że już załapałem. Wielkie dzięki LittleBlack za masę podpowiedzi, na pewno przyda mi się jeszcze w przyszłości. W każdym razie udało się (chyba), więc dziękuję wszystkim jeszcze raz :)

Opublikowano

Zawsze też w internecie masz kupę generatorów nicków. Tam nie sposób nie znaleźć czegoś w miarę sensownego.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...