Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O co chodzi z nulled.io? Działanie BoLa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was bardzo serdecznie mam problem z moim BoL`em otóż wróciłem do niego po bardzo długim czasie i doszło jakieś Nulled.io itp czy ktoś mógłby mi wyjaśnić o co z tym teraz chodzi gdy grałem kiedyś na customowych skryptach działało bez zarzutu a teraz nawet nowego konta założyć oczywiście BoL non-premium powiedzcie mi proszę Was co mogę zrobić aby działało wszystko. Dziękuje za udział jeśli ktoś odpowie i za zainteresowanie!.

Leinad mój kochany graficzek ;*

Opublikowano

Musisz spełniać Auth'a, czyli 11 points reputation oraz 26 postów. Na linka aktywacyjnego poczekaj. Wyżej podałem link do tematu na MPC gdzie podajemy swoje nicki i sobie pomagamy nabić reputacje, oraz link do tematu na nulledzie gdzie możesz się udzielać, przydzielać repki.

Opublikowano

Jak mam spełniać autha skoro nie moge wejśc nawet na te forum aby coś napisać..

Załóż konto np. przez Telefon. Zaloguj się na komputerze lecz najlepiej z innej przeglądarki na tym koncie. Masz bana - 1001# - czyli na konto.

giphy.gif

Opublikowano

Zajerestrowałem się na iPadzie i to samo mam #1001 ... plus do tego zalogowałem na innej przegladarce tez nie działa dalej ten sam błąd #1001

Leinad mój kochany graficzek ;*

Opublikowano

Błąd #1001 to ban na konto. Czyścisz ciasteczka przeglądarki, potem możesz zmienić ip na wszelki wypadek, żeby drugiego bana - tym razem za multi - nie dostać, następnie zakładasz nowe konto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...