Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Honorki

Ⅎ.∅.R.X.S.⊥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daje honorki ludziom, którzy zagrali dobrze i przyczynili się do zwycięstwa. Czasami nawet jak ktoś nie zagra dobrze, ale się stara to też dam.

Opublikowano

Niestety częściej dane jest mi dawać reporty niż honorki :p no ale czasem bywa i tak że daje je prawie całej drużynie bo np. każdy poradził sobie na swojej lini i enemy team surrender at 20 :D

OsoInternational.jpg

Opublikowano

­Dam honora osobie, która mnie zaora na midzie albo jakieś plejsy ładne porobi a tak to nie. Czasami jeszcze dam jakiegoś teamworka mojemu sojusznikowi jak dobrze zagra, ale rzadko to się zdarza :v

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Głównie przyjaciołom i to też nie zawsze, a także jak mi dają/proszą o wymianę honorkami ("honor me and i will honor u").

Opublikowano

Miliardowy developer riot games, a nie potrafił poprawnie stworzyć systemu honorów tak by
wszyscy byli nim zainteresowani, sam często tego używałem mimo tego, że jest bezużyteczny.

Otrzymanie wstążki randomowe, a na honory w tych czasach nikt nie patrzy.
Szkoda, że został ten system pominięty i zaimplementowany do gry na "odwal się".

xSzfbPQ.gif

Opublikowano

­Daje jeśli gracz dobrze gra i nie przezywa, stara się pomóc.

Łatwiej jednak przychodzi dawanie raportów, ale głównie daje je osobom które wyzywają. Szkoda tylko, że takich spotykam co każdą grę.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Pamietam czasy jak honory dopiero co wyszly i kazdy po meczu spamowal honor pls az riot zaczal za to karac :D ah i te wstazeczki...teraz juz ich chyba nie daja, ja mialem jedna ale dostalem restrykcje na 5meczy i mi zabrali

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Przeważnie daje znajomym, jeżeli wspólnie gramy (i nie zapomnę), a tak poza nimi, to osobie, która faktycznie dobrze zagrała :p

Opublikowano

Jeżeli ktoś faktycznie wycarruje, to tak. Czasem także za dobrą komunikację. Wcześniej, kiedy łatwiej było zdobyć wyróżnienia, miało to większe znaczenie.

­

c:

Opublikowano

Bardzo rzadko, ale daje... mało kto zasługuje... ale zdarza mi się :) raz na ruski rok, ale daje/.

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...