Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Ekko Jungle

Ahhillles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zagrałem nim jedna grę i powiem szczerze że jest dość ciężko jeśli chodzi o ulta. Czy da się jakoś zapanować nad "cieniem" żeby ult poszedł tam gdzie chce

Opublikowano

Ostatnio zagrałem nim jedna grę i powiem szczerze że jest dość ciężko jeśli chodzi o ulta. Czy da się jakoś zapanować nad "cieniem" żeby ult poszedł tam gdzie chce

Z tego co wiem ult ma kilka sekund opoznienia czyli znajduje sie w miejscach w ktorych byles kilka sekund temu .

Wystarczy przejsc przez miejsce w ktorym chcesz uzyc ulti i poczekac kilka sekund wtedy cien sie tam znajdzie .

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

Shyvana zawsze daje radę w jungle. oczywiście pod devourera na yoloq, inne itemy w jungle typu jugge/warrior są bardzo sytuacyjne na pewnego typu team rankedy.
Gragas genialny do jungle jeżeli nie macie tanka. Pamiętaj też, że meta co jakiś czas sie zmienia i nie zawsze będzie viable brać tanka do jungle.
Shyvana zawsze sie przyda, ale jeżeli w enemy jest vayne/kalista to lepiej jej nie bierz bo łatwo wykajtować :)

xSzfbPQ.gif

Opublikowano

­Od tego Ekko to zależy. Aktualnie są znacznie mocniejsi junglerzy od niego, dodatkowo na typowym soloQ brakuje mu dmg bo nim się leci bardziej pod tanka. Na competitive to ma sens, ale na soloQ jak sam nie wpieprzysz wystarczającej ilości dmg w enemy team to nikt tego za Ciebie nie zrobi bo znając życie carry twojego teamu to jakieś raki :v
Ale ogólnie to fajnie się nim jungluje, więc polecam.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...