Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny problem z lagami

NieZnaszMnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grając na mmach mam 70 pingu, 300 stałę fps, 0 loss i choke, łącze się kablem jednak kiedy ktoś we mnie strzela full auto albo nawet mnie raz trafi tak mną "rzuca" że albo nie mogę wcale wycelować albo nawet jak strzelam w niego to i tak nic wtedy nie dostaję. Również też coś takiego że się strzelam z kimś, chowam się na chwile i dostaje normalne strzały jak już jestem za ścianą. Czy to może być wina przeciwników (na niższych rangach chyba bardziej to odczuwam niż na sup-global) że grają na 30 fps czy coś czy to może jednak mój isp jakoś szwankuję i tego nie widać na pierwszy rzut oka. Pingi mam normalne, prędkości też, ale jednak coś jest nie tak i oczywiście to co opisałem to patrząc na ludzi co mają ping podobny do mnie, bo już nie mówię tu o ludziach z 10 pingu czy tam 200 co wtedy różnica jest tak kolosalna że się cuda dzieją.

Opublikowano

Tak, jeszcze dodatkowo napisałem że łącze się kablem. Ostatnio też grając mmy na west serwerach (używam mm pic) czasem po prostu mam 150-200 pingu stałego, muszę wtedy resetować liveboxa i jest już normalny ping czyli 70. Nie wiem czy to coś z moim netem czy to coś z tymi serwerami. Grając na dm neogeara mam ciągle po 5% loss albo choke, kiedy wcześniej nie było czegoś takiego. Nie wiem czy to wina tej aktualizacji czy czego, ale się dzieją cuda, chociaż podobno dużo osób ma jakieś problemy, a u niektórych nie robi to różnicy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...