Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MossyCraft

kubiak11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-812358-0-57364200-1444166042.png

Strza%C5%82ki.gif Nazwa Serwera: MossyCraft

Strza%C5%82ki.gif IP Serwera: MossyCraft.ench.pl

Strza%C5%82ki.gif Start Edycji:16 październik (piątek) o godzinie 17!

post-812358-0-98619400-1444166046.png

Strza%C5%82ki.gif Wersja Serwera: 1.7.2

Strza%C5%82ki.gif Sloty: 700

Strza%C5%82ki.gif Rodzaj: Hardcore

Strza%C5%82ki.gif Typ Serwera: Dedykowany

Strza%C5%82ki.gif Premium: Nie

Strza%C5%82ki.gif Nether: Będzie odpalony 3 dni po rozpoczęciu edycji :)

Strza%C5%82ki.gif PvP: Tak

Strza%C5%82ki.gif End:Tak

Strza%C5%82ki.gif Zwierzeta: Tak

Strza%C5%82ki.gif Pluginy: Posiadamy odpowiednie! Takie, aby wam sie grało najlepiej. Bedziemy mieli antyczita (autorskiego)

post-812358-0-00141100-1444166032.png

Strza%C5%82ki.gif Własciciel: syNter

Strza%C5%82ki.gif Admin:_Kuba_,  Neduxes

Strza%C5%82ki.gif Moderator:Majzin552, Patrico

Strza%C5%82ki.gif Helper: Na razie brak

post-812358-0-97373600-1444166013.png

Jest to serwer Hardcore, gdy klikniesz TAB będziesz widział ranking top 15.Ban za śmierć jest na 3 dzień , ale zawsze można kupić

unbana. Jeżeli chcesz sprawdzić komendy serwerowe wpisz /pomoc, albo napisz do admina jak potrzebujesz pomocy, a napewno

Ci pomoże. Surowce wypadają z STONE, jeżeli masz kilof z Fortune, to może wypaść więcej diamentów niż jeden. Posiadamy

skrypt, który pozwala wydobycie Potion z NETERRACK'U! Gildie można maksymalnie powiększyć na 100x100, zawsze możemy zwiększyć,

jeżeli będzie taka potrzeba. Na spawna musisz iść z ''buta'', lub stworzyć róźdzkę z trzech bloków złota. Jeśli nie potrzebujesz Cobbla,

zawsze możesz zrobić COBBLEX, z którego mogą dropnąć nawet fajne itemki.

Jak na prawie każdym serwerze Minecrafta - i u nas istnieją konta ze specjalnymi przywilejami - konta VIP.

Pewnie zastanawia was - dlaczego mielibyście wybrać nasz serwer?
Dlaczego nie? Jesteśmy otwarci na graczy, wysłuchamy każdego gracza a
Administracja nie traktuje innych jak niższą klasę a jak swojego.

Jeśli chcesz się poczuć jak u siebie, to świetnie trafiłeś.

Ponadto jesteśmy otwarci na innowacje - więc jeśli jakiś gracz ma jakiś pomysł to chętnie go Administracja przedyskutuje!
Jesteśmy nastawieni na profesjonalizm i rozbudowę naszego projektu a nie "fri itemz na spawnie"
Wszyscy dokładamy wszelkich starań aby - Tobie jako graczowi grało się jak
najlepiej. Wciąż inwestujemy w lepszy sprzęt aby były jak najmniejsze
lagi.

Pozdrawiam syNter.

Itemy na gildie

- 64 Diamentów

- 64 Szmaragdów

- 64 Biblioteczki

- 32 Kowadla

- 64 Jabłek

post-812358-0-82784900-1444571807_thumb.gif

Opublikowano

Hardcore = Ban 2-3 dni jeszcze sie zastanawiam, kupuje anty czita (plugin).

Szukamy YouTubera +300 subow za range na serwerze. Ewentualnie małe wynagrodzenie w zł.

Opublikowano

Prezentacja estetyczna i przejrzysta, serwer wydaje sie byc calkiem dobry. Jednak wrażenie reklamy psuje brak screenów więc nalezy to poprawic.

Dzieki screnny jeszcze dzisiaj dodamy :)!

Opublikowano

700 graczy maszyna na enderku uciągnie ? magia ?

Przecież to jest oferta bez limitu. :v

Sugeruję poprawić błędy w prezentacji np. "dla czego", jak również skrócić czas bana po śmierci bo 3 dni to zdecydowanie za dużo(obecnie jest tak dużo serwerów tego typu, że ludzie znajdą sobie 15 innych serwerów oferujących to samo). Na serwerze nie zagram, ponieważ nie ma on nic ciekawego do zaoferowania.

Opublikowano

Prezka i opis serwera genialny, mam nadzieję, że wasze 700 slotów będzie chociaż w połowie zapełnione­

Straszę już forum od

20 CZERWCA 2015r.

Blaaaaaarg*

*Lubię Isaaca, opis Shoopu Da Whoopu

Opublikowano

Trochę czasu pograłem, a więc myślę, że mogę wydać jakąś drobną recenzję :P

a więc zaczynając od początku, czyli negatywów ;)

1. Drop - trochę słaby, rozumiem że hardcore itd, ale jednak (być może to tylko mój pech, ach ta klątwa bogów...) zużywając 2 żelazne kilofy, by wydobyć 2 sztuki rudy żelaza... No nie tędy droga xD Szczególnie, że przez ponad godzinę kopania nie wyleciał mi ani 1 diax, a /kit vip daje w tym przypadku dużą przewagę. ZBYT dużą :( Sugerowałbym zwiększenie dropu do tego minimalnego minimum, które zapewni choć trochę bardziej wyrównaną rozgrywkę :)

2. Teleport - po kliknięciu guzika na spawnie przeniosło mnie do jakiejś jaskini bez wyjścia... Dużo lawy, dużo stona, a narzędzi brak... Gdyby nie życzliwość jednego z adminów, pewnie siedziałbym tam do tej pory :P

3. Coś mnie bije! - Może to jakiś bug, lub coś, nie wiem, ale gdy chodzę sobie pod górę - wchodzę na jakieś szczyty itp. to tracę HP! Więcej od początku grania na serwerze straciłem HP od samego chodzenia, aniżeli od ataku zombie czy graczy o.O I to nie ważne, czy jestem w grocie, czy na powierzchni. To się po prostu dzieje cały czas! ;/

4. Spam! Kopiąc żelaznym kilofem cały czas wyskakiwał komunikat "Gratulacje! Potke!"... Nie dość że zaśmieca czat, to jeszcze w ekwipunku nic się nie pojawia... Chyba, że to potka niewidzialna ;)

@Edit:

Przekreślone = już jest lepiej :)

Teraz trochę pozytywów :P

1. Bardzo miła administracja, na prawdę normalni, sympatyczni ludzie :)

2. Generalnie jakoś tak czuję, że jest to wszystko dopracowane ( no może prócz tych kilku kwestii, o których wspomniałem wcześniej;) )

3. Nie odczuwam lagów (Na razie gra mało osób, miejmy nadzieję że graczy przy będzie, a grywalność pozostanie taka sama :D)

Podsumowując, jeżeli administracja zrobi coś z moimi uwagami, to jestem dobrej myśli i życzę powodzenia, osobiście będę grał na serwerze (Nick: Scar) i zachęcam innych do tego samego, w końcu im jest nas więcej, tym gra jest ciekawsza :)

Opublikowano

Trochę czasu pograłem, a więc myślę, że mogę wydać jakąś drobną recenzję :P

a więc zaczynając od początku, czyli negatywów ;)

1. Drop - trochę słaby, rozumiem że hardcore itd, ale jednak (być może to tylko mój pech, ach ta klątwa bogów...) zużywając 2 żelazne kilofy, by wydobyć 2 sztuki rudy żelaza... No nie tędy droga xD Szczególnie, że przez ponad godzinę kopania nie wyleciał mi ani 1 diax, a /kit vip daje w tym przypadku dużą przewagę. ZBYT dużą :( Sugerowałbym zwiększenie dropu do tego minimalnego minimum, które zapewni choć trochę bardziej wyrównaną rozgrywkę :)

2. Teleport - po kliknięciu guzika na spawnie przeniosło mnie do jakiejś jaskini bez wyjścia... Dużo lawy, dużo stona, a narzędzi brak... Gdyby nie życzliwość jednego z adminów, pewnie siedziałbym tam do tej pory :P

3. Coś mnie bije! - Może to jakiś bug, lub coś, nie wiem, ale gdy chodzę sobie pod górę - wchodzę na jakieś szczyty itp. to tracę HP! Więcej od początku grania na serwerze straciłem HP od samego chodzenia, aniżeli od ataku zombie czy graczy o.O I to nie ważne, czy jestem w grocie, czy na powierzchni. To się po prostu dzieje cały czas! ;/

4. Spam! Kopiąc żelaznym kilofem cały czas wyskakiwał komunikat "Gratulacje! Potke!"... Nie dość że zaśmieca czat, to jeszcze w ekwipunku nic się nie pojawia... Chyba, że to potka niewidzialna ;)

Teraz trochę pozytywów :P

1. Bardzo miła administracja, na prawdę normalni, sympatyczni ludzie :)

2. Generalnie jakoś tak czuję, że jest to wszystko dopracowane ( no może prócz tych kilku kwestii, o których wspomniałem wcześniej;) )

3. Nie odczuwam lagów (Na razie gra mało osób, miejmy nadzieję że graczy przy będzie, a grywalność pozostanie taka sama :D)

Podsumowując, jeżeli administracja zrobi coś z moimi uwagami, to jestem dobrej myśli i życzę powodzenia, osobiście będę grał na serwerze (Nick: Scar) i zachęcam innych do tego samego, w końcu im jest nas więcej, tym gra jest ciekawsza :)

1. Diaxy lecą od 35 poziomu bodajże,a 

2.Teleport może edytuje zobaczę, ale już jest /kit start.

3. Masz to nadal (sprawdź teraz).

4. Już tego nie ma.

Za pozytywne bardzo dziękuje :)

Opublikowano

"Efekt bicia" już nie występuje :)

Hmmm, tym razem po kliknięciu guzika od teleportu wyskakuje komunikat: "Brak uprawnień" - wiem, bo w dziwnych okolicznościach, jakby ktoś mnie przeniósł, znalazłem się na spawnie, a nie zapisałem kordów swojej miejscówki (Nie miałem się z tamtego miejsca na razie ruszać, więc no tak wyszło...).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...