Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tani telefon, bez specjalnych zadan.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, potrzeba mi jakis telefon z allegro, za ok 50zl, mozna TROSZKE dolozyc, oczywiscie zaden smartphone, cos z klawiaturka, fajnie gdyby byl to jakis blackberry i mial wifi, bo klawiaturka qwerty = <3 

Za tyle kasy to nie ma co wymagac od aparatu, ale zeby chociaz podstatowe zdjecia na allegro czy ksiazki na sciage dal rade zrobic, oprocz do dzwonienia i sms bedzie to glownie telefon do sluchania muzyki, robie to ciagle, wiec musi byc jakis podstatowy, ogarniety odtwarzacz oraz jack 3,5mm. Moze jakies podstawowe strony www. Mysle, ze to tyle.

PS mialem kiedys nokie c3 00, byla calkiem spoko jak na moje wymogi, padl lcd od ciaglego wypinania (obudowa rozwalona, to mialem dostep :D ) nie wiem czy dam rade naprawic, nie wazne. Nie piszcie, zebym zbieral kilka stow, bo chwilowo nie mam na to pieniedzy, a mialem juz nie jednego smartphone i przerwa nie zaszkodzi, skoro nie mogl bym wydac obecnie wiecej niz 250zl to nie warto raczej.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Od siebie polecam ci Xperia x8. Telefon bezproblemy co najwyżej raz na jakiś czas się zatnie ale za taką cenę byłem naprawdę zadowolony :) Miałem go chyba ponad dwa lata i jest nie do zdarcia :D Upadł mi miliony razy, raz wpadł do wody i jedyny problem jaki miałem to z wgranym przez siebie systemem. Jeżeli potrzebujesz telefonu do pracy lub w jaieś ekstremalne warunki  to z czystym sumieniem moge polecić :)

Opublikowano

tak jak up polecę xperię ale mini pro. podobna do x8 ale ma klawiaturę hardware'ową. w lombardach widzialem za 80zl więc na allegro podobnie powinno być. ma wsparcie developerow, jest na niego trochę romow więc można się pobawić.

do 50zl tak jak wspomniales jest też blackberry 8520, więc skoro ci pasuje to bierz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...