Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Błąd podczas gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko ładnie ogólnie śmiga, ładuje skrypty, jest menu i wgl ale po jakimś czasie gra mi się wyłącza i wyskakuje błąd, że nie ma połączenia z internetem chociaż cały czas jest. Gdyby był problem z internetem to by od razu mnie nie wywaliło z gry całkowicie przecież.. miał ktoś taki problem? Wie jak go rozwiązać?

Opublikowano

Po 1. użyj programy ccleaner przeczyść kompa/napraw rejestr.

Po 2. Ściągnij program antywirusowy jak nie masz i przeskanuj ( z darmowych malwarebytes.)

Po 3, Aktualizacja net.framework i directx i winupdate.

Po 4. Wyłącz antywirusa (również Windows Defender), firewalla (również zaporę sieciową).

>>>>EB DB<<<<      

Opublikowano

Po 1. użyj programy ccleaner przeczyść kompa/napraw rejestr.

Po 2. Ściągnij program antywirusowy jak nie masz i przeskanuj ( z darmowych malwarebytes.)

Po 3, Aktualizacja net.framework i directx i winupdate.

Po 4. Wyłącz antywirusa (również Windows Defender), firewalla (również zaporę sieciową).

to nic nie da... w API aktualnie jest jakiś błąd... przed chwilą Hellsing napisał na czacie, że za ok. 5min wyda update SDK i powinno już być ok. 

x

Opublikowano

to nic nie da... w API aktualnie jest jakiś błąd... przed chwilą Hellsing napisał na czacie, że za ok. 5min wyda update SDK i powinno już być ok. 

Już jest update ;)

giphy.gif

Opublikowano

Już dostępny?

tak. Przed chwilą grałem customa na Vayne, Dravenie, LeeSinie z Evade i Trackerem. Narazie bez crashu... zaraz jakiegoś normala zagram i zrobie edit.

(Draven Me Crazy, co za sieczkę robi - mniam :D

x

Opublikowano

tak. Przed chwilą grałem customa na Vayne, Dravenie, LeeSinie z Evade i Trackerem. Narazie bez crashu... zaraz jakiegoś normala zagram i zrobie edit.

(Draven Me Crazy, co za sieczkę robi - mniam :D

Samo ci się zaktualizowało czy pobrałeś jeszcze raz?

Opublikowano

Samo ci się zaktualizowało czy pobrałeś jeszcze raz?

włączyłem na nowo EloBuddy tylko wtedy automatycznie pobrało co trzeba. 

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...