Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprostowanie?

ElHeat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można wiedzieć o co chodzi z tym całym "d2" , "diamond 2" ? Na twitchu co chwile na czacie coś takiego widziałem jak ktoś kogoś zabijał :D

mogNI2J.jpg

Opublikowano

Balls (toplaner C9) ma na soloq D2 i każdy z niego beke ciśnie, bo nie jest nawet blisko kolegów z teamu. Uważają, że dywizja na soloq to wyznacznik skilla na competetive (bo to jebane ułomy). Zawsze jak zrobi coś źle np. flash'a albo coś to leci "D2 flash FailFish" czy coś.

@Edit Pojebało mi sie, wbił tylko D2 w Korei na Bootcampie bo miał wyjebane.

Opublikowano

Tyle mi wystarczy, tak myślałem że chodzi o Bootcamp i te posrane dywizje ale dla pewności chciałem się kogoś spytać :)

mogNI2J.jpg

Opublikowano

1. Chodziło o bootcamp Korei gdzie wbił D2 ze słabym ratio
2. JATT jeden z casterów na zawodach LoLa się wypowiedział wobec teamu C9 "Having low division players is worrying trend for could 9"
za co potem przeprosił.

xSzfbPQ.gif

Opublikowano

Poki jeszcze temat nie zamknięty a poruszyłeś temat Jatta. Na reddicie często piszą TSM Jatt , CLG Jatt, C9 Jatt i tak dopisując inne przedrostki innych drużyn. O co konkretniej chodzi? Trzyma równorzędnie wszystkich tych drużyn strone?

mogNI2J.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...