Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tablet do 1000 zł Android vs Windows.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio myślałem nad kupnem tabletu do filmów,szkoły,internetu i gier... No właśnie gry i tutaj nasuwa się pytanie czy Android czy Windows 8.1 ? Osobiście na takim tablecie z windows grałbym w gry typu Prison Architect oraz Rimworld i inne tego typu gry (jestem w tym temacie kompletnie zielony więc w sumie nawet nie wiem czy te gry poszły by na takim tablecie). Tablet kupuje za 1-2 tygodnie i mój budżet wynosi 1000 zł.

Od tabletu wymagałbym:

-2 GB ramu

-Jakiś dobry procek (nie znam się na mobilnych prockach ;/)

-minimum 8"

-Jakiejś przyzwoitej pracy na baterii 

-Jeżeli chodzi o pamięć to mam 32 GB kartę SD 

Osobiście myślałem nad 

http://www.ceneo.pl/36330142#tab=specwindows

http://www.ceneo.pl/32994134#tab=specandroid

Opublikowano

Szukaj wszystkiego co ma Androida i procesor Intela. Za niedługo na Antku będzie możliwość odpalenia windowsowych aplikacji, a wtedy, w tym budżecie, nie warto brać Windowsa.

Opublikowano

­Android.

Do surfowania i gier android, windowsa się nie opłaca brać.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...