Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Technika / Pomocy

HaunDeD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

szukam osoby ktora pomoze mi zainstalowac serwer na plikach Terenzo.

Od A do B, z instalacja MySql itd. Nie moge znalesc zadnego Tutoriala ktory ma poprostu wszystko od a do z, Ogladalem nawet te tutoriale po 50min i jakos byl we wszystkich moment w ktorym bylo po ptakach.

gg: 43234547

Mam server dedykowany a nie jakis virtual box czy hamachi.

Opublikowano

Przecież zarabiasz 5000 zł miesięcznie, to zakup sobie konfiguracje serwera :v

Dzieci jak wy nie maja tyle.. wystarczy przeczytac twoj post i ogarniesz wtedy ze dzieci jak ty wywalaja pieniadze na kazdy szajs zamiast inwestowac je normalnie z glowa.

Dla tego ja mam a ty nie. Oszczedzam na samochod, ten serwer metin2 nigdy nie ujzy swiatla internetu. Ja go robie dla siebie z nudow a nie dla dzieci i spolecznosci metin2 ktorzy maja jeden cel,

rozwalac innym serwery, krasc pomysly i do tego jeszcze krasc kazdy item i projekt 3D ktory jest w cliencie.

Opublikowano

Dzieci jak wy nie maja tyle.. wystarczy przeczytac twoj post i ogarniesz wtedy ze dzieci jak ty wywalaja pieniadze na kazdy szajs zamiast inwestowac je normalnie z glowa.

Dla tego ja mam a ty nie. Oszczedzam na samochod, ten serwer metin2 nigdy nie ujzy swiatla internetu. Ja go robie dla siebie z nudow a nie dla dzieci i spolecznosci metin2 ktorzy maja jeden cel,

rozwalac innym serwery, krasc pomysly i do tego jeszcze krasc kazdy item i projekt 3D ktory jest w cliencie.

Ujrzy* 

Przecież zarabiasz 5000 zł miesięcznie, to zakup sobie konfiguracje serwera :v

Twoj post byl zbedny .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...