Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SERWER TESTOWY OTWARTY! Testujemy nowe wrota :)

Tluczek9902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.

Serwer jest otwarty do jutra rana [tzn do 7 października, nie wiadomo jaka godzina].

Greetings,

Kacu.

https://www.youtube.com/watch?v=5IA6GrPwBdw- film z wrót

Wrota będą dostępne na Halloween.

Chciałbym powiedzieć, że to nie jest ostateczna wersja wrót. Wszystko w nich się może zmienić.

Opublikowano

wlasnie w tym problem,ze mi sie cos pobugowalo z tym i musze wpisywac przy poczatku linku zawsze pl3 czy cos ;d bo inaczej mi jakis krzyzyk wyskakuje i nic sie nie laduje ;/

Opublikowano

Aktualnie naprawiają coś bo było pełno bugów, np nieśmiertelny alien, który uniemożliwiał dokończenie nowych wrót oraz ktoś coś zmienił w kodzie w gry i skylab był popsuty ;p

EDIT:

JUŻ MAPA DZIAŁA! :)

Opublikowano

niestety nie dziala nie wiem co to wlasnie sie porobilo ;/ nie wyskakuje mi taki fajny rozpis serverow na ktore moge wejsc jak rok temu;d sam nie wiem czy to bug czy ja tylko to cos mam ;] ale masz + bo pomogles w pewnym sensie xD

Opublikowano

niestety nie dziala nie wiem co to wlasnie sie porobilo ;/ nie wyskakuje mi taki fajny rozpis serverow na ktore moge wejsc jak rok temu;d sam nie wiem czy to bug czy ja tylko to cos mam ;] ale masz + bo pomogles w pewnym sensie xD

Aaa, jak chcesz serwer zmienić i sie zalogujesz na konto to lewy gorny rog tam pod Twoim ID jest planetka, kliknij ją i tam serwery wybierasz

Opublikowano

Ja niestety nie mam zakładki "Server testowy" :(

2z50k9j.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...